<

Після візиту інспектора Лялі на Устилузькій у Володимирі-Волинському встановили знаки, але ями не залатали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 29.12.2018 / Володимир / /
Перегляди
121
/ 1 коментар

Кілька днів тому, а саме 25-го грудня інспектор Ляля проінспектувала ділянку дороги на вулиці Устилузькій, що у Володимирі-Волинському. Тоді на дорозі не було попереджувальних знаків для водіїв. Вони з’явилися 27-го грудня після статті інтернет-видання «БУГ».

Ситуація щодо ямковості на дорозі ще погіршилася, адже вдруге випав сніг і знову розтанув, забравши з собою частину асфальту. Проте для водіїв встановили знаки з обох напрямків руху відразу перед ямами.

Відтепер, здавалося б, той, хто пильнує знаки, в халепу не втрапить. Проте навіть із ними водії вдаються до обгонів авто, які перед ними починають гальмувати і вилітають на зустрічну.

“До біди недалеко”, – вважає інспектор Ляля.

Ситуацію прокоментувала влада міста для місцевих ЗМІ.

“Ми виставили претензії балансоутримувачу дороги – це Служба автомобільних доріг і відповідна дорожньоексплуатаційна філія, щоби хоча би холодним асфальтом, але привели у відповідність дорогу. Адже просте встановлення знаків не знімає проблеми”, – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Інспектор Ляля чекає на вирішення проблеми.




один коментар
  1. і знову відписка… Відписками проблему з ямами на дорогах не знімеш. Хоча відписки це вже мабуть стиль роботи влади в нашому місті…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок