<

Пішов сам чи вигнали? Вияснення відносин між Сергієм Кобою та обласним керівництвом партії Свобода

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 15.02.2017 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарі 4

Очільник Володимир-Волинського міського осередку партії ВО “Свобода” Сергій Коба 14-го лютого оголосив, що прийняв рішення вийти зі складу партії та складає повноваження керівника. Після заяви депутата, відразу ж відреагувала прес-служба обласної ВО “Свободи” та надали коментар, що депутата раніше було виключено з партії, а теперішня заява – маніпуляція перед виборцями.

Нагадаємо, що Сергій Коба свій вихід пояснив тим, що вважає накази, які доводили йому протягом останнього року вищим керівництвом області, а також методи їх донесення, наносили шкоду організації і вели її в неправильному напрямку.

На офіційному сайті ВО “Свободи” оприлюднили заяву:

Підготовлене і більш розширене звернення до виборців Володимира-Волинського, де просять більше не асоціювати Сергія Кобу з партією “Свобода”. В цьому повідомленні йдеться:

Порушення партійної дисципліни, голосування та підтримка рішень, які йдуть всупереч інтересам громади, превалювання особистого над громадським – є несумісними з принципами українського націоналізму і компрометують високе звання депутата-націоналіста.

Минуло 25 років, відколи було засновано “Свободу”. За цей час лави нашого об’єднання пройшли десятки тисяч людей. Хтось із них не витримав випробування боротьбою, хтось владою, хтось грішми. Однак залишаються тисячі найстійкіших – тих, хто прийшов у політику з ідейних, а немеркантильних міркувань, тих, хто веде нас до Української перемоги.

З власних джерел відомо, що 15-го лютого мають відбутися партійні збори свободівців Володимира-Волинського та району, після них обіцяють надати більше коментарів щодо ситуації.

За неофіційною інформацією конфлікт в партії виник досить давно. Розпочався з моменту коли Сергій Коба очолив бюджетну комісію, мовляв, через це депутат повинен був лояльніше відноситися до діючої влади та не йти в опозицію. Останній конфлікт виник ніби то через розпорядження обласного керівництва, щоб Сергій Коба не голосував за бюджет на 2017-й рік. Як розповів інсайдер – інтернет виданню “БУГ”, партійне керівництво давно планувало змістити Кобу і саме голосування за бюджет стало вирішальним.

Керівник Володимир-Волинського районного осередку ВО “Свобода” Ганна Фурман прокоментувала у Фейсбуці заяву колишнього однопартійця.




коментарів: 4
    • коба більше приділяв увагу кабінету папи чим корисній роботі для громади як голова бюджетної комісії , подивіться як він голосує так як БПП , а перший раз він продався з всіма іншими депутати від Свободи , коли голосували за секретаря міськради , і порушив попередні домовленості , ну а далі вже понесло …

      • та про шо домовлятися можна з людиною, яка від погоди залежить? ну славіку, ніхто з тобою ні про що не домовлявся ні попередньо ні після того, бо хто ти шоб з тобою домовлятися? Ой леле, мало не затямилось: є в місті така людина шо ладно з вами усіма гуторить, то Пех, славіку. сходи, певне що домовитесь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця