<

«Підтримай дитину»: володимирські військові взяли участь у соцпроєкті для підбадьорення родин захисників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 5.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
613
/ Коментарі відсутні

Захисники з військової частини, що дислокується у Володимирі, та місцеві активісти зняли відеоролик, щоб долучитися до всеукраїнського проєкту «Підтримай дитину».

Вище командування закликало військову частину взяти участь у даному соціальному проєкті з метою морально-психологічної підтримки військовослужбовців та членів їх родини. Мета проєкту – зобразити суть жінок, які служать у ЗСУ. Вони водночас захищають свою країну, але є берегинями роду. Вдома на багатьох із них з нетерпінням чекають маленькі діти. Кожна з них різна й неповторна, вони можуть читати казки малечі, але, якщо знадобиться – візьмуть до рук зброю, бо захищають найдорожче…

До організації зйомок військові запросили журналістів БУГу. Головну роль матері-берегині зіграла директор Культурно-мистецького центру Володимира Оксана Спольська. Її одягнули у військові форму, дали бронежилет та справжній автомат.

Зйомки проходили у бліндажі на території військової частини, його задекорували дитячими малюнками, іконою, свічками та польовими квітами. Умовою проєкту було прочитати українську народну казку – обрали “Незабудку”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер