<

Підписали меморандум про співпрацю між ГО «Княжий» та громадою Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:28 | 21.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1362
/ 1 коментар

21-го серпня під час круглого столу підписали угоду про співпрацю та партнерство між організаційним комітетом фестивалю «Княжий» та головою громади Володимира Ігорем Пальонкою на 2022-й рік.

Запрошені члени виконавчого комітету міської ради та керівництво відділу туризму у Володимирі, представники громадських організацій, підприємці та представники бізнесу обговорили, як можна покращити культурне обличчя міста та як цьому допоможе «Княжий».

Директор історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” Володимир Пикалюк повідомив, що в наступні роки проведення фестивалю варто зробити масштабніше театралізоване дійство по місту на шляху до території проведення “Княжого”. Показати історичні пам‘ятки туристам та розповісти цікаві факти з тисячолітньої історії Володимира.

Директорка туристично-інформаційного центру Ірина Ковальчук розповіла, що зараз для туристів доступні екскурсії на польській мові. В планах розробки QR-код, по якому можна буде відсканувати всю інформацію про екскурсії та харчування для закордонних гостей, які селяться в міському готелі.

Щодо харчування звернулися до міського депутатата та власника ресторану “Маяк” Андрія Принди. Заступниця міського голови Ігора Пальонки Любов Саць наголосила, що повинна бути якась одна впізнавана страва, яка асоціюватиметься в туристів з Княжим фестом.

“Люди купують емоції, тому нам потрібні екскурсоводи-хедлайнери. Тобто людина, яку всі знають і яку слухати цікавіше за інших”, – висловилась заступниця.

Йшла мова і про розширення меж території Княжого в наступні роки. Міський голова сказав, що поки це питання складне, адже “впирається” в погодження екологів.

Сам меморандум передбачає співпрацю між громадою Володимира та організаторами “Княжого” задля успішного проведення фестивалю в 2022-му році, культурному розвитку та туристичній привабливості громади.

Печатку громади поставив Ігор Пальонка, ГО «Княжий» – Катерина Музичук.




один коментар
  1. Нарешті переклали фестиваль на платників податків громади!!! А місцевих жителів як завжди запитати забули!!! Чому місцеві підприемці мають оплачувати фестиваль ім. Гузя?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця