<

Підприємці Володимир–Волинського району за 8 місяців цього року поповнили бюджет на 193,8 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 10.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Представники бізнесу та місцеві суб’єкти господарювання, які перебувають на обліку у Володимир – Волинській ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області за січень – серпень 2015 року забезпечили надходження до Зведеного бюджету в сумі 193,8 млн. гривень.

Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження до державної скарбниці зросли у два рази,- інформує Володимир-Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

До загального фонду Державного бюджету України за вісім місяців цього року надійшло 109,1  млн. грн., та до спеціального фонду 0,5 млн. гривень. До місцевих бюджетів м. Володимира – Волинського, Локачинського та Володимир – Волинського районів надійшло 84,2 млн. гривень.

За словами  начальника Володимир-Волинської ОДПІ Ігоря Пакульця,  найбільшу частку в надходженнях до місцевих скарбниць займає податок з доходів фізичних осіб – це 50,0 млн. грн., єдиний податок – понад 8 млн. грн. та плата за землю –  майже 10,3 млн. гривень.

,, В результаті податкової децентралізації за бюджетами сільських і селищних самоврядних громад закріплено постійні і гарантовані джерела доходів, розширено їх дохідну базу. Створення плідних умов для розвитку місцевого підприємництва, встановлення помірних ставок місцевих податків і зборів на підлеглій території – все це допоможе представникам місцевого самоврядування отримати кошти  для майбутнього успішного розвитку своїх громад “,- підсумував керівник володимир – волинських податківців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок