<

Підприємство, яке ремонтує казарми волинської 14-ої бригади, найбільше в області боргує за землю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 10.11.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Підприємство, яке ремонтує казарми волинської 14-ої бригади, найбільше в області боргує за землю.

Про це стало відомо 9 листопада, під час оперативної наради в голови Волинської ОДА, – пише Слово Волині

Виконувач обов’язків начальника, заступник начальника Головного управління ДФС у Волинській області Олександр Юристовський повідомив, що незважаючи на всі заходи, станом на 1 листопада в області залишається значна сума недоплат за рахунок недоїмки (сума єдиного внеску, своєчасно не нарахована та/або не сплачена) до місцевих бюджетів. Ця сума становить 91, 8 мільйона гривень, в тому числі борг по підприємствах-банкрутах становить  26, 3 мільйона гривень.

Значні суми недоплати залишаються у Луцьку – 42, 3 мільйона гривень (основна недоплата у Луцького підприємства електротранспорту), Володимир-Волинському – 7, 9 мільйона гривень (ВАТ «Володимирцукор») та Ковелі – 6,3 мільйона гривень.

Зі слів посадовця, в стуктурі заборгованості перед місцевими бюджетами найбільшу частку займає плата за землю – 46% або 42 мільйони гривень.

Голова Волинської ОДА Володими Гунчик своєю чергою попросив керівників районів і міст провести бесіди з очільниками сіл та селищ щодо вирішення питань, пов’язаних із платою за землю.

«Шановні колеги, це в першу чергу ваші доходи, це доходи місцевих бюджетів від сплати коштів за користування земельними ресурсами», – наголосив очільник області та попросив податківців також розглянути цю проблему на окремій нараді.

Олександр Юистовський додав, що найбільшим боржником  із плати за землю є Квартирно-експлуатаційне відділення міста Володимир-Волинського (5,4 мільйона гривень). Борг, який щомісяця зростає на 600 тисяч гривень, податківці планують стягнути з банківських рахунків підприємства.

Володимир Гунчик своєю чергою попросив з обережністю провести стягнення, аби залишити кошти, що область виділила для проведення ремонту казарм у військовій частині 14-ої бригади. Раніше на ремонт казарм підприємству було виділено 700 тисяч гривень.

Також серед найбільших боржників головний фіскал області відзначив ПрАТ «Волинський шовковий комбінат» та ВАТ «Волиньрибгосп».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер