<

Підприємці отримали понад мільйон гривень допомоги на дітей у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 14.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

До управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради звернулися 146 фізичних осіб-підприємців, щоб оформити допомогу на дитину до 10 років.

Станом на 10-те липня виділено допомог на загальну суму 1 мільйон 73 тисячі гривень. Про це повідомляють в управлінні соціального захисту населення, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

Прийом документів для призначення допомоги на дітей до 10 років фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 329 від 22 квітня 2020 року “Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми” продовжується.

Зазначають, що допомога призначається з місяця звернення на період карантину та на один місяць після дати його скасування, одному з батьків (опікуну) на кожну дитину до досягнення нею 10-річного віку (включно) у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп станом на 1 січня 2020 року та дорівнює сумі прожиткового мінімуму: 1779 гривень на місяць на дитину віком до шести років та 2218 гривень на місяць на дитину віком від шести до десяти років.

До слова, одержання отримувачем інших видів допомоги, за винятком компенсації послуги “муніципальна няня”, не впливає на призначення та виплату допомоги на дітей.

Для призначення допомоги на дітей заявник має подати/надіслати управлінню заяву за формою згідно з додатком до Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку в паперовій або електронній формі із зазначенням соціального рахунку в установі уповноваженого банку та необхідні документи (відомості в паперовій або електронній формі).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер