<

Підприємець з Володимира пропонує владі встановити паркани біля перехресть, де люди часто «перебігають» дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 22.01.2021 / Володимир /
Перегляди
8
/ коментарів 7

Підприємець з Володимира-Волинського Андрій Кандиба, що займається встановленням камер відеоспостереження, пропонує на ділянках доріг у місті, де люди часто «перебігають» дорогу, встановити паркани чи певні огородження.

Про це Кадиба написав у фейсбуці після того, як у мережі з’явилося відео з порушеннями пішоходів на одному з перехресть міста. Так видно, як жінка переводить через перехрестя біля АТБ на Ковельскій вулиці дитину, не дійшовши до пішохідного переходу. По дорозі на проїжджій частині щось губить і зупиняється, щоб підняти, заважаючи руху авто.

Кандиба просить депутатський корпус, спільно із представниками бізнесу та фахівцями з безпеки та містобудування, розробити для міста та влаштувати встановлення, згідно ДБН, огороджуючих парканів. Підприємець наголошує, що варто встановити саме паркани, а не кулі, щоб змусити пішоходів дотримуватися правил.

Встановити «на перехрестях, де створюються аварійні ситуації, біля пішохідних переходів по 10 метрів в дві сторони від них, а також розглянути варіанти дотримання ПДР пішоходами», говорить Кандиба.




коментарів: 7
  1. За культурою українських пішоходів необхідно весь центр обгородити. Але хіба це вихід? Наші громадяни і через огорожу будуть лізти.
    Є лише один дієвий засіб – це штраф за порушення ПДР. Але, нажаль, поліції для цього бракує або бажання.

    • Правильно поднят вопрос! Интересно, сколько в год штрафуют пешеходов во Владимире-Волынском за нарушение ПДД? А велосипедистов? И вообще, такие штрафы в природе у нас существуют? Когда был выписан последний?

  2. Правильно мислить трохметровий паркан з колючим проводом вишками і кулиметниками необхідний тільки з собаками напряг треба посадити на ланцюх того убогого хто підняв цю тему.

    • Згоден. Я б не ставив паркан, просто повністю зняв з водіїв відповідальність за збиття пішоходів за межами пішохідного переходу. А тоді я такими розумними, як ти, пограв би в боулінг на дорозі.

  3. Я неодноразово пропонував встановити світлофор- для регулювання руху, як для авто- так і пішоходів… Оскільки виїхати з прилеглих вулиць біля АТБ досить важко + пішоходи по велопішохідній доріжці, яка теж на мою думку належним чином не облаштована… звідси і аварії та травмування пішоходів… Прошу в черговий раз керівництво міста упорядкувати дану ділянку дороги…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа