<

Підпали власної оселі та купи сміття: у Володимирі-Волинському люди бояться жити біля сусіда, який «не в собі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:27 | 12.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Мешканці вулиці Коцюбинського нарікають на свого сусіда – уже близько півроку, як чоловік пенсійного віку зносить до своєї оселі сміття з усього Володимира-Волинського. Його біля будинку вже цілі купи. Це ж сміття він щодня спалює, а також частенько підпалює будинок, у якому, мешкає. Будівля ж поділена на кілька квартир, у яких мешкають сусіди. Люди нарікають – живуть, як на пороховій бочці, бояться засинати уночі.

БУГ раніше уже писав про те, що мешканці вулиці Коцюбинського скаржаться на свого сусіда, який власноруч підпалює будинок. Тоді, на початку березня 2020-го року пожежники приїжджали втретє, горів дах будівлі. Минулої суботи, 9-го травня викликали пожежників уже всьоме.

Своє обійстя і дорогу біля будинку чоловік перетворив на смітник. Сусіди розповідають – він зносить сюди сміття з усього міста, тягне навіть автомобільні шини і це все підпалює.

У будинку – чорні стіни, спалена літня кухня, якимось чином вціліла дерев’яна пристройка.

З сусідами місцевий мешканець раніше спілкувався, як «адекватна людина», дільничому поліції, говорять сусіди, обіцяв сміття прибрати. Проте обіцянок не виконав і далі займається підпалами.

Люди стомилися від такого сусідства і вважають, що чоловік несе небезпеку для суспільства. Не дивлячись, що у нього є родичі, за дідом нікому приглянути.

Від будинку залишилася розвалюха, де і спати ніде, нема як зігрітися. Харчується дід голубами, яких ловить на вулиці – це кілька разів бачили сусіди.

Люди не знають куди звертатися, щоб вирішити ситуацію, від якої потерпають. Окрім того, говорять, гірко бачити на власні очі, як про людину, яка життя працювала і потребує опіки, на старості років немає кому попіклуватися.

Якщо ні родичі, ні відповідні служби не відрегують, то закінчиться усе плачевно – впевнені сусіди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа