<

Підняли питання виділення коштів на будівництво доріг у громаді Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 16.02.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
697
/ 1 коментар

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волинської обласної ради обговорили можливість залучення коштів на будівництво доріг у Володимирі.

Минулого року майже 14 мільйонів гривень вдалося залучити на будівництво місцевих доріг, про це нагадав другий заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук у своєму фейсбуці.

Зараз формуються відповідні бюджети, саме тому порушилось питання щодо виділення коштів на умовах співфінансування для будівництва доріг на вулицях: Мономаха, Івана Богуна, Лобачинській та частини вулиці Сагайдачного.

“Надіємося, що відповідні ресурси вдасться залучити у цьому році в нашу громаду і відповідні дороги будуть побудовані”, – йдеться у пості.




один коментар
  1. Чому не включена вулиця Броварна (100метрів) і провулок Річний(100м)?Ми топимся в болоті роками-калюжі води і болота!!! Допоможіть жителям цих вулиць.Зверніть увагу на дітей,які в школу приходять по вуха в болото!Машини навчального комбінату дуже розбивають дорогу!Свого депутата ми не бачили ніколи і не знаємо його!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця