<

Гузь закликає мешканців Прибужжя підготуватися до зими, щоб зігріти сім’ю в час «ікс»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 1.09.2022 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1890
/ 1 коментар

Влада міст готує мережі до зимового періоду, але в нас війна і ця зима буде непередбачуваною. росія хоче зробити її для нас важкою.

Щоб не опинитися у безвиході в критичний момент – підготуйтеся, – йдеться на сторінці нардепа Ігоря Гузя.

“Мене критикували перед вторгненням ворога 24 лютого, коли напередодні нього у відео я звернувся до мешканців з проханням бути напоготові, закупити необхідне, зібрати речі, бо ми не знали, що буде. Я не хочу вас налякати. Я пропоную вам підготуватися, бо кожна сім’я має бути готовою до критичної ситуації”, – зазначається у дописі.

Взимку можливі атаки рф на нашу газотранспортну мережу, на ТЕЦ. Гіпотетично можлива ситуація, коли у великих містах буде відсутня подача газу та електроенергії, а на вулиці буде мінус 10 чи 15.

“Влада міст готується, але прошу кожного мешканця мого округу попіклуватися про себе. Звертаюся до мешканців, що проживають в будинках де створене ОСББ. Зберіть збори і обговоріть питання: можливо, купити буржуйку, запаси дров, подивіться, чи маєте укриття і як можна його облаштувати. Самоорганізуйтеся вже сьогодні.

Звертаюся до кожного. Проаналізуйте всі ваші можливості в критичній ситуації. Перевірте систему пічного опалення в будинках у селах в бабусь та дідусів, купіть дрова, купіть обігрівачі, придбайте балони з газом.

Не чекайте зими, бо коли настане час “ікс” – це буде важко зробити. Ми – українці – повинні перемогти в цій війни, але, пам’ятаймо, що ворог хоче нам організувати важку зиму. Зробіть ці підготовчі роботи, щоби бути в спокої та безпеці”, – зазначає Ігор Гузь.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа