<

Під час переслідування у Володимирі-Волинському чоловіки посеред дороги покинули авто зі зброєю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 6.12.2019 / Володимир /
Перегляди
23
/ 1 коментар

Двоє чоловіків покинули автівку «нашпиговану» одягом, балаклавами та зброєю посеред вулиці Устилузької в межах міста Володимир-Волинський. Під час переслідування автомобіля поліцейськими, чоловіки залишили його та втекли з місця події.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт Володимира-Волинського «Княжий Град».

До слова, 18-го листопада у Володимирі-Волинському з авто  вилучили зброю.

Так, працівники поліції в багажнику автомобіля «Фольксваген пасат Б-3», в сумці серед одягу та інших речей виявили 2 предмети, схожі на пістолети, один з яких був із маркуванням  вогнепальної зброї.

Як з’ясували правоохоронці під час огляду місця події, автомобіль, на якому пересувалися чоловіки був із недійсними номерними знаками.

Під час огляду авто  поліцейські виявили та вилучили як речовий доказ карту пам`яті micro SD, 3 USB накопичувача, мобільний телефон «Самсунг», мобільний телефон марки «Apple», картхолдер з шістьма банківськими картками «Приватбанк» та карткою «монобанк», небезпечну бритву та 3 розкладних ножі.

Окрім цього вилучили і документи. Зокрема: паспорт громадянина України, службове посвідчення Державної прикордонної служби, дозвіл на перетин кордону в рамках місцевого прикордонного руху Республіки Польща, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, резинову маску та 2 балаклави, рюкзак, дорожню сумку, 2 чоловічі барсетки, 2 пари штанів, 2 куртки, 2 кофти, 1 футболку та 8 пар господарських рукавиць.

Володимир-Волинський суд задовольнив клопотання слідчого Володимир-Волинського відділу поліції ГУ НП у Волинській області щодо експертних досліджень вилучених речових доказів.

Судовий процес триває.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок