<

Петро Саганюк не впливає на поліцію у Володимирі-Волинському, – Шпига

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 31.01.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 10

Міський голова Володимира-Волинського не чинить тиску та не впливає на дії поліцейських у місті, – переконує головний правоохоронець Волині Петро Шпига.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією у вівторок, 31 січня, – пише ВолиньPost.

Зокрема присутній під час засідання депутат Волиньради Костянтин Зінкевич згадав випадок, який трапився у Володимирі, коли депутата міської ради та головного інженера місцевого теплокомуненерго Ярослава Жука затримали за нібито вживання алкоголю в робочий час. Зінкевича цікавило, чи не можна це розцінювати як політичну розправу, адже затриманий – опозиційний депутат, а суд дії правоохоронців визнав неправомірними.

Петро Шпига визнав, що Жука затримали без підстав, натомість всіх винних у цій ситуації, за його словами, притягнули до відповідальності. Проте загалом міський голова не контролює дії поліції, – переконує Шпига.




коментарів: 10
  1. да? Саганюка обирають дюди вже стільки років,скільки Зіня не прожив ше… А вот откуда баблішко в обласного обранця, що його месна поліція боїтьця і скриває його кримінальні вчинки – ото вопрос!

    • шо ти мелеш ідіот, просто нема до чого придертися. Слухай, а яка дупа Сагана на смак – ти ж її лижеш то знаєш і серед безлічи інших впізнаєш на смак

      • ти тоже того роду шо з пейсами ходять? :) а як хоч знати яка – то піди і попрпоси – він тобі дасть попробувати

      • Звичайно, нема до чого придертися, бо ці депутати цілковиті нулі, вони ніякої користі не принесли місту, а лише дурну славу типу порнофлешмобів, жодної копійки не залучили для міста, ніякого питання, крім свого особистого збагачення, не вирішили. Суцільна контрабанда, неїстівні курочки Добкіна, і псевдоволонтерство!

    • саган за час свого довгого царювання створив майже ідеальну систему нагляду та контролю за всім в місті , таке собі мікрополіцейське князівство на Волині , і окрему роль відведена місцевій поліції , і можливо за це поліції з місцевого бюджету міста виділено 150 тис грн , які могли б могли направлені на покращення харчування хворих в лікарні або на медикаменти тяжкохворих .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер