<

Перше історичне об’єднання територіальних громад на Волині затверджено на базі Зимнівської сільської ради та Устилузької міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 14.08.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Володимир-Волинський район має честь бути лідером в об’єднанні територіальних громад Волині. Сьогодні, 14-го серпня 2015 року, депутати обласної ради затвердили утворення нових територіальних громад на базі Зимнівської сільської ради та Устилузької міської ради, а також прийняли рішення про початок процедури створення Оваднівської територіальної громади із населених пунктів 2-х районів – Володимир-Волинського та Турійського.

Відтак, Зимнівська та Устилузька територіальні громади на місцеві вибори 2015 року підуть у новому складі. Міський голова Устилуга, Віктор Поліщук, сказав що нова територіальна громада сформована навколо міста Устилуг витримана в усіх методичних рекомендаціях офісу адмінреформи. Враховані приформування територіальних громад, економічні можливості самостійного існування нових об’єднань.

Директор Офісу реформ у Волинській області Анатолій Пархом’юк привітав В’ячеслава Католика, сільського голови Зимнівської сільської ради, як першопочатківця в об’єднанні територіальних громад на Волині. Депутати обласної ради аплодували рішенню стоячи.

Відео та деталі згодом.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер