<

Перша оперативна нарада Володимир-Волинського району цього року була присвячена фінансам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 5.01.2015 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Зокрема, звіт по використанню коштів за минулий тиждень подало управління соціального захисту населення Володимир-Волинської РДА. Тішить те, що і у новому році фінансування району проходить у плановому режимі, без затримок. Говорили керівники і про ціни на газ.

На соціальну сферу району за тиждень було витрачено 211,600 тис. грн. Це кошти на компенсації за харчування дітям, постраждалим від аварії на ЧАЕС та виплати ліквідаторам аварії, пільги на ЖКП, субсидії та тверде паливо.

Втішає і те, що на рахунках району не порожньо – завдяки перевиконанню сільськими радами запланованого бюджету, володимирщина має на сьогодні 853 тисячі гривень, що залишилися з 2014 року, – розповів Володимир Собіпан, перший заступник голови РДА.

Начальник управління пенсійного фонду Володимир-Волинського району Лариса Величко, станом на 5 січня пенсії виплачені повністю, жодних заборгованостей немає.

Начальник відділу ЖКГ райдержадміністрації Юрій Хорощук, розповів, що у святкові дні відключень електроенергії в населених пунктах не було. Це пов’язано із тим, що на вихідні підприємства району працювали на мінімальних потужностях. Перелімітів серед населення зафіксовано не було.

А от про ціни на газ для мешканців міст, сіл та підприємств у 2015 року говорити у райдержадміністрації не готові. Такої інформації у “Волиньгазі” не надають. У січні місяці район житиме цінами груднями 2014 року.

Освітяни сьогодні відрядили дітей району на обласну ялинку в обласний центр. Радістю від побаченого учні та їхні вчителі поділяться після повернення додому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер