<

Перевірили готовність дитсадків до відкриття в карантинних умовах у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 15.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

15-го липня у Володимирі-Волинському перевірили готовність до відкриття дитсадків у карантинних умовах. Міська рада дала дозвіл відновити роботу дошкільних закладів з дотриманням усіх карантинних заходів 20-го липня, адже прийняли відповідне рішення на рівні області.

Як це буде відбуватися пояснив перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

“Станом на 15-те липня всі садки, а їх є п’ять, стовідсотково готові до роботи в карантинних умовах. На це з резервного фонду було виділено майже 250 тисяч гривень.

Сьогодні (15-го липня, – ред.) ми пересвідчилися, що необхідні засоби для садочків закуплені. Під час карантину в садочках провели поточні і капітальні ремонти. Готовність фактично на рівні 100%”, – каже Матвійчук.

15-го липня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської ОДА, де прийняли позитивне рішення про дозвіл роботи міських дошкільних закладів. Також рішення дозволити роботу дитсадків прийняли і на засіданні комісії ТЕБ і НС Володимир-Волинської міської ради.

“Оскільки погіршення епідеміологічної ситуації останні дні ми не відчуваємо, то з 20-го липня будемо відкривати дошкільні навчальні заклади – ще потрібно закупити продукти”, – розповів заступник міського голови.

Він наголосив: одна з умов, яка буде все-таки стояти, аби дотриматися карантинних заходів, переважно до садочків розглядатимуть заяви, що стосуються дітей, у яких працевлаштовані двоє батьків.

В’ячеслав Петрук, начальник управління освіти, молоді й спорту міськвиконкому розповів, які роботи проводились у закладах освіти під час карантину:

“Проведено поточні ремонти по всіх закладах освіти, закупили обладнання та меблі. У ДНЗ №8 “Вишиванка” – оновлений утеплений фасад, в ДНЗ № 2 “Казка” на прилеглій території проведено капітальний ремонт. Велика увага зверталась на підготовку до роботи в карантинних умовах: це як матеріальне забезпечення, так і підготовка самих працівників закладів.”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа