<

Перевірили, чи якісно ремонтують дорожнє покриття на вулиці Мілашенкова у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:44 | 24.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
11
/ коментарі 3

На вулиці Мілашенкова у Володимирі-Волинському ремонтують дорожнє покриття. Ремонтні роботи проводить Луцька ДПМК. Капітальний ремонт дорожнього покриття виконується коштом місцевого бюджету, ПКД мешканці виготовили самостійно. Загалом вартість ремонту становить 968,3 тис. грн.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук з начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Віктором Фіщуком перевірили, чи якісно виконується ремонт дороги на вулиці Мілашенкова, – інформують на сайті міста.

Це вже третій цього року об’єкт ремонту доріг – попередньо завершили роботи на вулицях Рильського та Мартовича.

Як повідомляє Ярослав Матвійчук, найближчим часом будуть проведені тендерні процедури у сфері будівництва доріг на вулицях Надії Курченко, Гуденка, Антоновича.

Нагадаємо, що роботи здійснюються відповідно до методики визначення черговості асфальтування вулиць міста. 




коментарів: 3
  1. Щеб було добре як що би проклали почті у центрі міста асвальт на вулиці дулібській… Іхто і уваги не звирне а дороги взагалі немає центир міста почті

  2. Коли прокладуть асфальт з вулиці Устилузької на вулицю Кафедральну, по Юхима Бунди асфальт вже давно лежить і по сусідніх вуличках також, а от частинка дороги умовно 50 метрів це жах, люди закидають ями битою цеглою щоб дійти додому а не плавати по калюжах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер