<

Перевірка першої ділянки вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 18.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

18-го листопада на першому відрізку вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському, який “ремонтувала” фірма “Аміла” працювали співробітники Служби автомобільних доріг у Волинській області. 

Варто зазначити, що саме ця ділянка дороги вважається завершеною і ці ж перевіряючі нещодавно запевняли представників ЗМІ та міської влади, що зроблена вона за всіма стандартами.

Цього разу працівники Служби автомобільних доріг навідріз відмовились коментувати свою роботу та відверто уникали камер. При чому журналісти лише хотіли дізнатись, що саме перевіряють представники відповідальної за тендер бюджетної структури.

img_0448
img_0451
img_0453




коментарів: 5
  1. ото пі”раси!!!!! Коли пішла кримінальна справа по Мирці, то Б”лть зашевелилися. Тварюки

    • підтримую Сергія , інші дороги в Володимирі, про які хвацько рапортує влада зроблені теж халтурно , халтуру женуть і дорожники з Луцька , і Коптюк з Нововолинська і працівники з “Полігону ” і з Аміли , але ми ,жителі міста , ніколи не дізнаємось про масштаби зловживань при освоєнні бюджетних коштів в місті , бо біля кормушки люди , які ніколи не скажуть правду – матвійчуки , фіщуки , коби , смикалюки директори шкіл , дитсадків ,бо ніколи собаки не гавкають на хазяїна , який їх кормить , вони здатні лизати ім тільки руки

      • ти ще жуків забув до тієї банди дописати, які отримують по 10 000 зарплати і ні за що не відповідають, тільки гавкають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер