<

Переселенці Володимира отримали чергові пакунки з гуманітарною допомогою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 4.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
245
/ Коментарі відсутні

3-го серпня переселенці, які нині мешкають у Володимирі в гуртожитках навчальних закладів, отримали пакунки з гуманітарною допомогою.

Продукти, предмети гігієни, харчування та засоби для дітей ВПО отримали від громадської організації «Елеос-Волинь», повідомляє міська рада.

«Від початку нападу росії на Україну наша громада прийняла понад 4 тисячі вимушено переміщених осіб. Прихисток надали одразу у декількох установах міста. Значна частина людей зупинялась у Володимирі лише на декілька днів, але для більшості наше місто стало другим домом.

Спільно з керівництвом навчальних закладів ми вирішували чимало проблем, які стосувались забезпечення та облаштування для вас комфортного побуту. Сьогодні для допомоги вимушено переміщеним особам долучається і багато наших закордонних партнерів. Ми і надалі працюватимемо в цьому ж напрямку, аби ви не відчували себе покинутими», – зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Керівниця володимирського ТІЦу Ірина Ковальчук розповіла, що на момент, коли саме завершились усі приготування до святкового відкриття установи, в країну прийшла війна. Працівники в короткі терміни пристосувались до змін та роботи в нових реаліях, адже з того моменту ТІЦ став центром координації та допомоги для тисяч людей, які тікали від війни з різних куточків України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер