<

Переможець чемпіонату міста з фут залу – АФК «Володимир-Ветеран»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:01 | 15.02.2015 / Володимир /
Перегляди
14
/ 1 коментар

Завершився відкритий чемпіонат міста Володимира-Волинського з футзалу у сезоні 2014 року. До останньої гри змагань було невідомо, хто ж стане переможцем турніру. У заключній грі чемпіонату зійшлися команди АФК «Володимир-Ветеран» та ФК «Зимне».

Якщо для зимнівської команди гра не мала турнірного значення, то перемога для АФКівців була необхідною, щоб вибороти звання чемпіонів. На початку гри ФК «Зимне» вийшов уперед, але за декілька хвилин володимирські футболісти зрівняли рахунок. Незважаючи на незначну територіальну перевагу над суперником, володимирчани знову пропустили. Після цього голу гравці АФК стали більше зібраними в обороні та наполегливими в атаці, що в подальшому вилилось у шість забитих голів, на що суперник зміг відповісти лише двома точними ударами. Фінальний свисток арбітрів зафіксував перемогу АФК «Володимир-Ветеран» з рахунком 7-4.

У підсумку, перше місце у відкритому чемпіонаті міста Володимира-Волинського з футзалу посіла команда АФК «Володимир-Ветеран», друге – ФК «Володимирівка», а бронза дісталась команді «SDB-Меблі». Також, було відзначено кращих гравців змагань, а саме: кращим воротарем визнано Вадима Войтичука, захисником – Олександра Трофімука, нападником – Сергія Зайця, кращим гравцем визнано Ігоря Мосурця, а кращим бомбардиром став Євген Груй.

Під час церемонії нагородження було відзначено переможців у номінаціях за підсумками футбольного сезону 2014 року. Отож, найкращим молодим гравцем визнано Дмитра Харченка, кращим футболістом став Ігор Лебега, кращим футболістом-ветераном – Олександр Павлусенко, кращим тренером – Віктор Сквіра, кращою командою визнано «БРВ-ВІК» U 16 (тренер Ігор Луньов). Також за вагомий внесок у розвиток футболу в місті нагороджено Ігоря Барабаша.

IMG_20150212_210506
IMG_20150212_210810
IMG_20150212_211116
IMG_20150212_211211




один коментар
  1. Гляньте який там зал! В ньому жити можна. І це не в Польщі , це у Володимирі …

  2. Гляньте який там зал! В ньому жити можна. І це не в Польщі , це у Володимирі …

  3. Гляньте який там зал! В ньому жити можна. І це не в Польщі , це у Володимирі …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок