<

Перекритий дах ФАПу, вікна, двері, три дитмайданчики: як освоїли держсубвенцію у шістьох селах Зимнівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 11.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У шістьох селах Зимнівської об’єднаної територіальної громади були освоєні кошти державної субвенції, так званого «соцеконому» . Загальна сума – 385 тисяч гривень.

За ці кошти перекрили дах одного з ФАПів, закупили меблі, змінили вікна та двері у сільському клубі та облаштували три дитячі майданчики.

Раціональне освоєння коштів у селах Маркостав, Когильне, Льотниче, Фалемичі, Черчичі та Мар’я-Воля проконтролював Андрій Бокоч, помічник народного депутата України Ігоря Гузя. Кошти на ці потреби за поданням нардепа спрямували з державного бюджету.

Зокрема, на перекриття даху ФАПу у селі Маркостав було виділено 100 тисяч гривень. Наразі там працює фельдшер менше ніж на півставки. Селяни підняли питання компенсації частки акцій колишнього цукрового заводу у Володимирі-Волинському.

100 тисяч гривень було освоєно у Когильному. Тут змінили вікна та двері у приміщенні сільського клубу на нові, металопластикові, а біля клубу встановили дитячо-спортивний майданчик.

У селі Черчичі закупили нове обладнання та меблі для ФАПу на загальну суму 70 тисяч гривень.

У Фалемичах був облаштований дитячо-спортивний майданчик, вартістю 50 тисяч гривень. Нові вікна та двері встановили у ФАПі.

15 тисяч гривень було витрачено на меблі у селі Мар’я-Воля.

У Льотничому за 50 тисяч гривень встановили дитячо-спортивний майданчик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер