<

[Оновленно] Жителі села Жовтневе Володимир-Волинського району пікетують проти перевізника Проскури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 16.07.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Жителі 10-ти сіл Володимир-Волинського району перекрили дорогу у селі Жовтневе Володимир-Волинського району. Такий протест люди влаштували через незадоволення послугами, які надає перевізниця Марія Проскура.

Громада вимагає зняти із маршруту усі автобуси “Володимир-Волинський – Свійчів” перевізниці Проскури.

Нагадаємо, що 30-го червня у Волинській облдержадміністрації Марія Проскура отримала перемогу на тендері перевізників маршруту “Володимир-Волинський – Свійчів”. Громада вважає, що перевізниця знову виграла незаконним шляхом.

Напередодні, у квітні її було усунено від здійснення перевезення на цьому маршруті у зв’язку із нерегулярним та неякісним наданням транспортних послуг.

Жителі 10-ти сіл, які обслуговувала перевізниця Проскура на даний момент стоять у селі Жовтневому, що у Володимир-Волинському районі. Вони перекрили дорогу і не пропускають автобуси цього перевізника. Їхня вимога одна та головна: “Нехай Марія Проскура залишить цей маршрут! Ми наполягаємо на якісних перевезеннях!”

Коли Марію Проскуру попросили вийти та поспілкуватися із громадою, сказала: “Для мене це не люди, а мертві душі”.

Із жителями 10-ти сіл спілкується помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Андрій Бокоч єдиний зміг зв’язатись із Марією Проскурою, яка протягом дня не відповідала на дзвінки. Перевізниця не йшла на зв’язок із сільськими головами, громадами сіл і навіть із головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

Помічнику нардепа Андрію Бокочу пані Марія сказала, що на даний момент знаходиться в Волинській обласній державній адміністрації та вирішує певні питання. Насправді, у облдержадміністрації перевізницю ніхто не бачив.

Сьогодні, 16-го липня, голова Володимир-Волинської районної державної адміністрації Наталія Василець особисто спілкувалася із губернатором Волинської області Володимиром Гунчиком. Голова Волинської ОДА зобов’язав голову обласного управління інфраструктури та туризму Івана Івановича Мирку виїхати на місце в селище Жовтневе із спеціальною комісією. Іван Мирка повинен провести обстеження послуг перевезення, які надає Марія Проскура. Іван Мирка вже прибув у селище.

Люди говорять, що не залишатимуть місце пікетування, на якому вони стоять із 6-ї години ранку. Стояти обіцяють до самої ночі. Якщо ж результату від сьогоднішнього протесту не буде, жителі 10-ти сіл обіцяють завтра знову перекрити дорогу і не впускати автобуси перевізниці Марії Проскури.

Селяни розповідають, що перекриття дороги у селищі Жовтневе, що у Володимир-Волинському районі – це лише початок. Наступною перекриватимуть трасу на Ковель та залізничні шляхи.

Відеоматеріали із перекриття дороги у селищі Жовтневе Володимир-Волинського району з’являться на інтернет – виданні “БУГ” невдовзі.
a2KLd1DbCGU




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця