<

Перейменування Володимира – це боротьба проти московського ката, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 30.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
15338
/ коментарів 5

1-ше жовтня – це дуже важливий день для мешканців Володимира та громади, переконаний народний депутат України Ігор Гузь. Це день відновлення історичної справедливості та важливий момент в боротьбі проти московського ката.

Про це нардеп зазначив під час виступу на подвір’ї храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії у Володимирі. Тут 30-го вересня відбулося храмове свято.

“Завтра дуже важливий день для Володимира. Вирішення питання, яке назрівало останні 30 років: відновлення історичної справедливості та повернення назви місту”, – сказав Гузь.

За словами нардепа це питання “перезріло”.

“Цар, коли додавав до Володимира “Волинський”, хотів принизити місто. Ми боролися і боремося за Україну, українську церкву, ведемо боротьбу на фронті. Це також боротьба і треба повернути ім’я рівноапостольного князя, яке сотні років прикрашало місто. Чорна гідра проростає і шпиняє, аби цьому завадити.

Дякую за принципову позицію моєму колезі Ігорю Пальонці. Переконаний, що це правильна ініціатива. Бо це історична справедливість, щоб вирватися з московського впливу. Як і два роки тому, коли церква наша отримала Томос, це була куля в московського ката, який знищував українську церкву. Ми перейменовуємо ті міста, назви яких нам нав’язали кати”, – сказав Гузь.




коментарів: 5
  1. Як би так боротися, шоб ничего не зламати з того, шо нам цей кат понабудував.. Особливо трубу и не дай Боже АЕС…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа