<

Педагогічному колективу Льотничівської школи передали нову комп’ютерну техніку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:05 | 5.01.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

3-го січня голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик та помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч зустрілися з педагогічним колективом навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок» села Льотниче Володимир-Волинського району.

З вчителями обговорили актуальні проблеми, які виникли в школі, а також принесли з собою подарунки. На державні кошти за сприяння народного депутата Ігоря Гузя було закуплено для потреб школи нову комп’ютерну техніку, а саме: 2 ноутбуки та 2 машини, які включають функції принтера, сканера та копіра.

Така техніка, звісно, і вчителям, і школярам знадобиться, зазначили педагоги. За словами директора школи Сергія Будцева, станом на сьогодні найактуальнішою залишається проблема зі шільним дахом.

На минулому тижні, коли розтанув сніг, підлога спортивного залу вкрилася калюжами, а зі стелі вода не капала, а текла. Як розповіли вчителі, перед навчальним роком був проведений поточний ремонт даху, але ніяких результатів він не дав, тому щоб виправити проблему потрібен капітальний ремонт покрівлі.

За словами фізрука, поки що він проводить заняття з фізкультири, користуючись тільки однією частиною залу, щоб не наражати дітей на небезпеку.

Помічник народного депутата Андрій Бокоч зауважив, що просувати вирішення цього питання потрібно спільно колективу школи, керівництву громади. Якщо буде ініціатива з одного боку, то народний депутат безперечно підтримуватиме таку ініціативу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер