<

Павлівська та Зимнівська громади готуються до сортування та переробки сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 6.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
584
/ Коментарі відсутні

30-го серпня в селі Павлівка Павлівської ТГ Володимир-Волинського району відбулась завершальна робоча зустріч представників Зимнівської та Павлівської сільських рад з підготовки проєкту по співробітництву територіальних громад.

Всі учасники налаштувались на плідну співпрацю для безпечного і благополучного майбутнього громад, повідомляють на сайті Зимнівської ТГ.

Мета зустрічі – розробка та обговорення реалізації спільного проєкту “Впровадження єдиної системи збору твердих побутових відходів, організації роздільного збору сміття з сортуванням, пресуванням з подальшою його переробкою та утилізацією, покращення матеріально-технічної бази, поліпшення екологічного стану та благоустрою територій Зимнівської сільської ради та Павлівської сільської ради”.

Як зазначають, важливим моментом для учасників робочої групи було створення дієвого механізму щодо співробітництва та організації більш розширеного надання послуг у сфері поводження з твердими побутовими відходами.

Удосконалення організаційно-розпорядчої форми спільного забезпечення життєдіяльності громад в подальшому дасть можливість створення нових робочих місць, залучення додаткових коштів до місцевих бюджетів, а також забезпечення екологічної рівноваги на своїх територіях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер