<

Патрульна поліція затримала в нетверезому стані за кермом дружину підприємця із Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 3.08.2016 / Володимир /
Перегляди
1224
/ коментарів 20

2-го серпня луцький поліцейський патруль зупинив “Range Rover”, за кермом якого перебувала дружина одного із відомих підприємців Володимира-Волинського. Як йдеться на сторінці поліції у Фейсбук, про ймовірний стан водія повідомили небайдужі громадяни.

Інспектори зупинили авто на вулиці Павлова. Жінка за кермом мала ознаки алкогольного сп’яніння та здійснила спробу закритись в автомобілі і втекти.

Однак патрульні затримали водійку. Пройти перевірку на алкотестер “Драгер” вона відмовилась.  Згодом прибув її чоловік.  Обоє поводились агресивно, намагались чинити опір інспекторам.

На кермувальницю склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб).




коментарів: 20
  1. можна подумати в Володимирі їздить багато ренж роверів, тут і без прізвищ ясно що за птіца

  2. Треба мусонний бути тактовнішими з дівчатами. На місці її чоловіка я б їм морди порозбивав. Просто я був свідком події. Можу з гордістю сказати що масова п…ри

    • ти просто такий самий гандон, який живе за бабки, які заробляєш цілючи сраки

  3. Відпустять і нічоого не буде? Хіба заплатить штрафа і все.
    і діло закриють. а тьолочька буде діла бухати за рульом

  4. ая я й сам полюбляю побухати за кермом !!!!!! Я так бачу, щоб попасти у наші місцеві засоби масової інформації та підняти собі рейтинг треба або когось побити або напитися за кермом і дати в табло поліцейському, іншого не дано – бо нікому нецікаво. Все вмрішив – завтра почну

  5. Нормальні люди,і цілком нормальна Родина,і жінка в том числі….Народ що ви ліпите????ну порушила людина закон-Вона понесе за ЦЕ відповідальність.Навіщо роздувати х…й зна,ЩО???за статистикою;Кожна 5 людина нарушає закон.

  6. сволочі, за що зупинили???? постійно зупиняють ні за що!!! ніколи немає у них пояснень причини зупинку, мені одного разу урод скзав таку причину – ” ви ЧУТЬ не нарушили”

  7. їм все можна.Штрафи для простаків і дураків.Нехай ,с…., бєля заплатить штраф і покаже квита тут на “бузі”.Тоді повіримо в початки справедливості.А мороз там не ходив дружину кориша виручати? Другий раз в гості йти пішки!

    • А тебе їюе той мороз?а якби ти чогось добився, то і мав би
      А то тікі жопу чешеш в черзі на польшу і п…ш, а як реально гроші заробити то всі хворі і не виходить

  8. Вот вам лице чи морда місцевої недоторканої еліти! Мене одне цікавить 10200 ця бідна красотка на “ровері” заплатить чи ні? Бо може братки вже всьо парішалі і в хазяїна хєрбору знову на ліце єхидний щаслівий оскал.Майдан, то за що ти стояв?

  9. Як п’яні іхдять і людей збивають, то нічого. Оніщука син збив людину і ніхто не говоре, а тут як оси на мед!!

  10. одні в міст сенсаціїї!!! для тих хто сам нічого не добився, то хоч обсирають… робота така в людей)))) вище не можуть піднятись…

  11. А якби вона когось з ваших рідних збила??? Теж би заступалися??? Пяний за кермом- злочинець!! Можна ж було зателефонувати, щоб шофер чи чоловік завіз додому

  12. Яка різниця хто вона,і які має зв”язки чи гроші,де працює чоловік,завжди в кожній ситуаціі потрібно залишатися людиною.Це добре що вона нікого не збила,маєш гроші на штраф,сядь в таксі і ідь хоть рачки,хоть ригачки.Коли сідала за руль випивша то про що думала?Завбрати права без права повернення!!!Стаття 130 ч. 1, 2, 3 КУпАП: керування ТЗ у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння, а також під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції. Передача керування ТЗ особі, що знаходиться у стані такого сп’яніння.
    Відмова від проходження у встановленому порядку огляду на стан такого сп’яніння тягне накладення штрафу на водіїв від 2550 до 3400 грн або позбавлення права керування ТЗ на строк від 1 до 2 років, або громадські роботи на строк від 40 до 50 годин, або адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб. Повторне порушення протягом року тягне за собою позбавлення права керування на 2-3 роки, з можливим платним вилученням ТЗ, або громадські роботи на 50-60 годин, або арешт на 10-15 діб. Третє порушення протягом року – позбавлення права керування на 10 років з оплатним вилученням ТЗ.від себе додам.що якщо була в своій невиновності.чому не пройшла тест на алкоголь,тому що була впевнена,що покаже вміст алкоголю в крові більше ніж норма.

  13. Так мова йде не про те що вона когось збила,а всіх жаба давить чи вона гроші заплатить. Людина має блати …кожний їх любить!!!

  14. Сьодня не збила,не факт,що завтра така сама не сяде і не зібьє когось.до чого тут жаба,читай уважно!!!в нетверезому вигляді не сідати за кермо !!!І то скопійовані мною дані за штрафи -застарілі,зара трохи покруче,тому безкарність в нашому суспільстві набуває широких масштабів.Цінуй своє життя та збережи життя іншому,думаючи мозгами.ЯКЩО ВОНИ Є,а як нема то КУПИ-ЯКЩО МАЄШ ТАКЕ БАБЛО І БЛАТИ!!!пані-засрані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер