<

Паркуватись не можна – велодоріжка: активіст розкритикував відремонтовану вулицю Незалежності у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:02 | 18.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2351
/ коментарів 9

Роботи на вулиці Незалежності у Володимирі завершили вже близько місяця тому. За виглядом – вулиця гарна і за пристуністю знаків та розмітки, здавалося би, практична. Проте це не так, говорить місцевий активіст.

На вулиці Незалежності є велодоріжки, чому раді любителі двоколісного транспорту, проте вони не практичні, розповідає активіст Тарас Сватко. Більше того, через ці доріжки протягом всієї вулиці, згідно правил дорожнього руху, водії не мають права припаркуватися. Паркуватися тепер можна тільки на початку вулиці, неподалік перехрестя з Ковельською.

Проте через безвихідь багато водіїв порушують правила. То тут, то там можна побачити припарковану на велодоріжці автівку. За таке водій може отримати штраф, а велосипедист – наражає себе на небезпеку, об’їжджаючи автомобіль.

“Припаркувати свої автівки на вулиці не зможуть ні її жителі, ні відвідувачі міського кладовища. Поліція та муніципальна варта будуть складати постанови по цьому факту.

Нагадую, що недолугий проект цієї вулиці обійшовся місту в понад 500 тисяч гривень! Уявляєте? Пів мільйона на папірці зроблені професіоналами! Сама вартість робіт склала близько 18,5 млн. грн.! А ще – оплата технічного нагляду, – пише активіст у фейсбуці.

Нагадаємо, через зауваження активіста у березні на тротуарах вулиці перекладали бруківку.




коментарів: 9
  1. Коли вже цей активіст вгамується??!!
    Таке враження що активіст асоціюється з неробою та людиною яка робить тільки шкоду

    • Згідний, коли люди зрозуміють, що машини в місті мають останнє значення, впершу чергу має бути зручність для пішоходів і велосипедистів.

  2. Сергій Степанович,Ви не праві,проблема з паркуванням на цій вулиці є актуальна . А штраф платити ой як не хочеться

  3. В нас паркових місць по місту нормальних взагалі не має. В велосипедисти як по Незалежності так і по Ковельській нормально їхати не можуть. Там авто на дорогах а там пішоходи по доріжках ходять. І ще психують коли зауваження даєш.

  4. Любителі ровера – їдьте жити в Нідерланди і заберіть з собою вискочку Свата, хай ше вулицю червоних ліхтарів проаналізує і скаже хто і де неправильно стоїть

  5. Таке відчуття що “ЩО НЄ” десь біля корита і правдолюбець Сватко йому як кістка в горлі.

    • Ваш герой є “правдолюбець” поки сам до корита не попав.
      А злий – бо не пускають!

  6. а зеленський сказав з кріпаків(з нас) брати дань на все і за парковку))) гоніть свого голову палками толку небуде . потрібні люди з простаків до влади а в нас мажори будем говорити накажуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок