<

Пальонка подякував мешканцям Володимир-Волинської громади за підтримку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 27.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Ігор Пальонка, який за даними паралельного підрахунку став новим мером Володимира-Волинського, подякував мешканцям міста, які прийшли на вибори та проголосували за нього.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

“Друзі, щиро дякую за підтримку! Ваш вибір 25-го жовтня – це наше спільне майбутнє задля розвитку нової Володимир-Волинської міської територіальної громади, що утворилася. Ми будемо її розбудовувати з новими силами, новою енергетикою, на засадах професіоналізму та відкритості.

Спочатку я хвилювався, бо чітко усвідомлював, які виклики нас чекають, масштаби роботи на наступні 5 років, які запланували. Але десятки зустрічей із людьми у дворах, на підприємствах, в установах, безпосередньо спілкування із бізнесом та лідерами громадської думки, все це – лише додало мені впевненості, що всі ми разом спроможні творити зміни”, – пише він.

Потенційний переможець місцевих виборів у Володимирі-Волинському запевнив, що приєднані села розвиватимуться на рівні з містом:

“Я досконало знаю Володимир-Волинський і його потенціал, знаю людей та проблеми міста. Десять років пропрацював Зарічанським сільським головою і за цей час в громаді вдалося зробити багато, але зробимо ще більше. Приєднанні села до міста рівноцінно розвиватимуться й надалі.”

Ігор Пальонка зазначив, що буде слідувати програмі дій, яку задекларував під час виборчих перегонів, а до його команди увійдуть молоді, креативні люди і досвідчені управлінці:

“Відкритість до людей, порядність та професіоналізм – мої пріоритети, якими керуватимусь у своїй щоденній роботі. Докладу максимум зусиль, щоб виконати програму дій, яку задекларував. Сформую команду фахівців, до якої увійдуть молоді, активні, креативні люди, а також досвідчені управлінці.

Дякую усім, хто прийшов на дільниці і проголосував за мене. Попереду у нас дуже багато справ. Закликаю усіх небайдужих жителів брати участь у розбудові громади та надавати конструктивні пропозиції для розвитку та втілення їх в життя”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, Ігор Пальонка лідирує у Володимирі за даними паралельного підрахунку голосів: відрив становить майже 20%.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа