<

Депутати розробили “план” виходу із кризи Володимир-Волинського теплокомуненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:30 | 13.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарів 9

Робота депутатської комісії на підприємстві “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” завершилася. За підсумками цього 13-го квітня Ярослав Матвійчук розповів про висновки та пропозиції щодо виведення комунального підприємства із скрутного становища.

Ярослав Матвійчук очолював депутатську комісію очолював, яка проводила перевірку . Заступник міського голови розповів, за якими напрямками проводили роботу та до яких висновків дійшли депутати. Також посадовець оголосив пропозиції, серед яких скорочення робочого дня та можлива реорганізація.

“Насьогодні є значна заборгованість за поставлений природній газ підприємству. Це фактично 13-ть мільйонів гривень. Було попередження про відключення підприємства від газопостачання. Добре, що у нас закінчився опалювальний сезон, але є проблема із постачанням гарячої води. Вона зараз не вирішена і її ми піднімаємо на обласному та державному рівні” – розповів Матвійчук.

Нагадаємо, що 11-го квітня на комунальному підприємстві змінився директор. Новим очільником стала Анна Рубанова.




коментарів: 9
  1. Пане Матвійчук , а коли поверне кум Пасось свому куму Лисюку мільйони
    гривень , які втратило теплокомуненерго внаслідок обслуговування жеківськких трубопроводів , а таке рішення про обслуговування приймала міська влада , а то скоро жеків не буде , а мільйончики кому дістануться , А ?

    • а хіба серед всіх депутатіві є хоч один фахівець по теплокомуненерго , а бо серед чиновників міської влади ? Про які висновки ви говорите ?
      зняти зарплати , то місто і так давно пасе задніх по заробітній платі в області . Зменшити штат-а куди ви дінете стільки людей -протеже папіка і другого лісника , все рівно тих від кого на підприємстві немає ніякого толку ніхто чіпати не посміє Смішно слухати як вчителі Вірковські , Савельєви , Ковальчуки в різних
      вмступах стають великими теплотехніками , Фіщуки та Смикалюки з базовою юридичною освітою займаються основами будівництва ,
      нетямущі і невивчені Матусевичі в питаннях соціального захисту чи антизахисту , стали радниками з питань оплати праці , хіба такі члени комісії можуть щось толкове придумати. Не суньне носа в підприємтво , не заважайте працювати теплокомуненерго надмірною опікою , не продавайте чужакам і великим грошовим мішкам , не ставте керувати директорів – маріонеток . а проведіть відкритий конкурс на керівника з відповідними вимогами до нього по досвіду та фаху і підприємтво само потроху вийде з кризи

  2. Минулого літа теж працювали чотири дні на тиждень.Цікаво СКІЛЬКИ “зекономили”?!

  3. Підприємству потрібний антикризовий менеджер! І бажано взагалі не пов’язаний з діючим колективом, щоб не мав ні кумів, ні сватів, ні дружин, ні тещ на підприємстві! Щоб міг помахати шаблею і приймати рішення без огляду на…

  4. І тут ще кажуть , не лізьте в Теплокомуненерго…Зараз ви брудом обливаєте,а дай щоб ніхто не ліз, то ви б один одного пороздирали від заздрощів ..

  5. То який там план?скоротити зарплати і людей,або перейти на 4денний тиждень,то всьо?? А де ж ті п1.,п2.і т.д.? Де результат роботи тої хвальоної комісії,шо мала спасти теплокомуненерго?хтось шось поняв?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа