<

Озеро неподалік Володимира-Волинського перетворилося у зелену калюжу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 9.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
368
/ коментарів 5

Неподалік Володимира-Волинського є озеро Лісне, де люблять проводити час місцеві жителі. Втім впродовж останніх декількох років люди бідкаються, що купатися тут – зась, адже чистота водойми жовтого кольору зовсім не приваблює відпочивальників.

Сам відпочинок на занедбаній території тут не безкоштовний, адже за риболовлю чи посиденьки в альтанці доведеться заплатити, повідомляє Княжий Град.

Орендарем Лісного озера є Микола Юнак, кандидат в нардепи у 19-му виборчому окрузі на цьогорічних позачергових парламентських виборах. Як повідомляє видання, підприємець Микола Юнак здобув повну перемогу лише на двох із 222-ох виборчих дільниць округу №19.

Оренда альтанок як і риболовля на території захаращеного Лісного озера платні. Дно водойми і берег потребують регулярного очищення, адже через неприємний мутно-жовтий колір та замулення люди бояться там купатися.

“Ще не так давно озеро було облаштоване місточками, якими любили ходити і відпочивальники і риболови. Втім зараз їх немає, і на завершення літа навряд чи їх встановлять”, – йдеться у статті.

Як зазначають у статті, окрім Лісного озера, яке Микола Юнак взяв в оренду на 49 років, має у «козирях» і понад 14 гектарів лісу, які орендував на чверть століття. За інформацією у вільному доступі, орендував стільки лісу Микола Юнак завдяки постійному фінансуванню партії четвертого президента України, який зі скандалом втік з країни у 2014 році Віктора Януковича.

Поки на замулене Лісне озеро не звертають увагу ні екологи, ні міністерство водних ресурсів, ні сам орендар, все менше людей мають бажання поїхати відпочити саме сюди.

“Залишається відкритим питання – що буде з 14-ма гектарами орендованого лісу, коли орендоване озеро поряд у такому стані?” запитують журналісти.




коментарів: 5
  1. Хто дав в оренду? Продавали землю чужоземцям не дамо. Краще нехай своi погублять.

  2. А реально взагалі відібрати озеро в орендаря-нероби законним шляхом? Бо так озеро залишиться хіба що в нашій пам’яті. Чистили і зариблювали озеро хтозна коли, за що стягується плата?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця