<

Отруєний алкоголем “боєць” з Володимир-Волинської бригади прийшов до тями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:56 | 2.03.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Як повідомив “БУГу” командир 14 бригади Олександр Жакун, винуватець скандалу із алкогольним отруєнням прийшов в реанімації до свідомості. Діагноз підтвердився – вояка насправді просто перезловживав неякісним алкоголем. 

Проблема зловживання алкоголем особовим складом 14 бригади, яка дислокується у Володимирі-Волинському, відома і мешканцям міста, і керівництву військового з’єднання. Не секрет, що у районі військового містечка аж в очах рябить в робочий час від кількості військовослужбовців, які ніби у відгулах, прогулюються вулицею. Експертизи не робили, однак на нюх та візуальну оцінку помітно – бійці не впевнено почувають себе на ногах, і тхне від них… алкоголем.

Комбриг Жакун каже, що напружену ситуацію створили те поповнення, яке прибуло у п’ятницю, 27 лютого із Старич. Вони на даний момент розподіляються по посадах згідно штатного розкладу. Тимчасово, зі слів Олександра Миколайовича, у них забагато вільного часу, однак після випадку із бійцем даної бригади, що трапився 1 березня, військовий підрозділ, разом із правоохоронцями виставлятимуть спільні патрулі. Чому досі ніхто не патрулював район, де міститься бригада – не відомо, однак мешканців міста дивує, що досі алкоголем отруївся лише один.

Обмеження  міськвиконкому часу, в який можна придбати спиртне в офіційних пунктах алкоголем лише розв’язало руки “самогонщикам”, які частенько економлять на інгредієнтах напоїв та наражають військових і не тільки на ось такі проблеми зі здоров’ям.

Олександр Миколайович сказав, що “винуватець” бенкету в перший день весни після одужання буде покараний – догана, дзвінок додому та інші виховні методи.

Залишається сподіватися, що 40-річні “діти” в майбутньому і без сварки від батьків чи дружин розумітимуть, що їхня поведінка – це далеко не найкращий приклад для хлопчаків у місті та не найкраща слава про Збройні Сили України у світі.




один коментар
  1. Гаубвахти і дисциплінарна батальйони потрібно реанімовувати. Дуже допомагає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок