<

Освітяни зі всієї України завітали до Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 17.05.2017 / Володимир /
Перегляди
5
/ 1 коментар

17-го травня на базі Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат I-III ступенів “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” пройшов навчально-практичний семінар з питань реформування системи інтернатних закладів у рамках впровадження експериментальної діяльності. На захід, окрім поважних гостей з різних міністерств, обласних адміністрацій, рад та інших установ, завітали представники освітніх установ з 22-х областей України.

Розпочався семінар із виступів запрошених високоповажних гостей.

“Я радію, що сьогодні до нашого закладу завітала велика кількість гостей і сподіваюсь, що ми зможемо поділитися напрацьованим досвідом з вами. Також висловлюю щиру вдячність за підтримку наших експериментальних програм по впровадженню інклюзивного навчання. Саме цей напрям виводить наш навчальний заклад на новий, якісно вищий рівень”,– звернувся до присутніх директор Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату I-III ступенів “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” Валентин Вірковський.

Практично кожен із присутніх висловлював захоплення від тих реформацій, які пройшла Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат.

“Ми будемо і надалі підтримувати цей сучасний заклад у нашому окрузі. Віримо, що завдяки прикладу Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат подібних прогресивних закладів у нашій державі стане більше”, – зауважив Андрій Бокоч, помічник народного депутата України Ігоря Гузя.

Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук також подякував колективу школи та його директору Валентину Вірковському за плідну роботу та зауважив, що досвід навчального закладу переймають також інші міські школи.

“Ми горді з того, що експеримент проходить власне у Волинській області. Хочу сказати, що в нашій області дуже сильний педагогічний колектив і дуже талановиті діти”, – зауважила заступник голови Волинської ОДА з гуманітарних питань Світлана Мишковець.

Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат I-III ступенів “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” була реорганізована з сиротинця і от уже протягом 10-ти років розвивається і змінюється шляхом експериментів.

“Процес реформування освіти проходить разом з децентралізацією. Один з найпріоритетніших напрямів над яким сьогодні ведеться робота – це запровадження інклюзивної освіти. Минулого навчального року на індивідуальній формі у нас навчалося 3 тисячі дітей, з них 600 дітей з особливими потребами, тому ми і модернізуємо наші навчальні заклади – розповіла начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмила Плахотник.

Навчально-практичний семінар проходитиме два дні, окрім школи, учасники семінару відвідають також базу оздоровлення та відпочинку “Оздоровчий табір “Світязь”.




один коментар
  1. Заступник голови Волинської ОДА з гуманітарних питань, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА …уявляєте скільки там (в ОДА чинуш)..до речі які утримують зарплати + доплати+ оздоровчі+преміальні і тд.. з яких коштів як ВИ думаєте? А цікаво чи є в них обов’язки..конкретно хто за що і перед ким відповідає? ГАНЬБА!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер