<

Освітяни Володимир-Волинського району отримають аванси вже цього тижня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 26.01.2015 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Як повідомила на апаратній нараді у Володимир-Волинській райдержадміністрації начальник фінансового управління Бондарук Олена Григорівна освітянська субвенція на І-шу декаду 2015 року надійшла на рахунки району.

Відтак, на цьому тижні вчителі, які вже тривалий час чекають виплати авансу за січень 2015 року, його нарешті отримають. Гірша ситуація у медичній сфері. Субвенції на даний момент в районі ще не мають. Як доповіла заступник головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Катерина Чубок, заклад працює на залишках медикаментів минулого року.

Загалом, район на цьому тижні житиме бюджетними питаннями. Як повідомив І-й заступник Володимир-Волинської РДА Володимир Собіпан, завтра відбудеться засідання бюджетної Комісії, а 30 січня сесія районної ради розглядатиме головний фінансовий документ.

Олена Бондарук доповіла про те, що на даний момент проект бюджету Володимир-Волинського району готовий. Проблемними моментами цьогоріч можуть стати бюджети деяких сільських рад, в яких дохідна частина не зможе перекрити навіть витрати на утримання свого апарату. Така ситуація пов’язана із зміною у податковому законодавстві України. Фінансисти володимирщини переймаються тим, що у разі підписання Президентом Закону України від 15.01.2015 року про зобов’язання райрад збалансувати сільські бюджети у питанні утримання апаратів, район просто не знатиме, де брати кошти на ці витрати. Загалом начальник фінуправління каже, що сільради з обережністю ставляться до формування дохідної частини своїх бюджетів, адже не можуть спрогнозувати розмір видатків.

Одначе, загальна тенденція позитивна – фінансування із держбюджету пішли і це тішить – каже пані Бондарук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер