<

Освітянське питання напередодні Дня вчителя – основна тема на брифінгу у міського голови Володимир-Волинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 22.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Сьогодні, 22 вересня, міський голова Володимир-Волинська на брифінгу розповів журналістам про мету своєї участі в зборах колективів шкіл. А  також, віддав розпорядження начальнику управління освіти Дмитру Здіховсьому, про те, щоб до Дня вчителя нагородити вчителів у місті.

Зокрема, планується нагородити вчителів грамотами та фінансовими преміями в розмірі 15% від заробітної плати.

В найгіршому становищі опинилася Володимир-Волинська гімназія. Не зважаючи на той факт, що гімназія входить до “Сотня найкращих гімназій України”, за рівнем якості навчання, шкільна їдальня не витримує ніякої критики. Також, варто звернути увагу на той факт, що раніше, до зміни статусу навчального заклади. там навчалося 224 учня, а на сьогодні – 602 дитини. В школі практично відсутні умови для нормального навчання. Міська влада поставила цю проблему на моніторинг  та розпочала пошук вирішення проблеми.

Нагадаємо також, що у понеділок, 21 вересня, міський голова Володимир-Волинська віддав розпорядження “Про заборону батьківських благодійних внесків в закладах освіти”.

“Я збирав завідуючих дитячих садочків і директорів шкіл і спитав про потреби на миючі засоби для закладів. Кажу “По 10-ть тисяч гривень вистачить?” Вони погодилися. Сказали б по 20-ть тисяч, дали б по 20-ть, сказали по 100 тисяч, мали б по 100! Але вчора, появилася інформація на сайті, що знов починаються побори з батьків в садочках, зокрема в садочку №7. Завідуюча клянеться, що нікому таких доручень не давала. Я назначив службове розслідування, а також запросять автора звернення і нехай розберуться!” – прокоментував своє розпорядження Петро Саганюк.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа