<

Остання проба “Аміли” у Володимирі-Волинському. Продовжується ремонт вулиці Ковельської

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 19.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ коментарів 13

19-го листопада підрядна організація “Аміла” розпочала вкладати асфальт на другому відрізку вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському. Роботи викликали чимало здивувань, адже 8-го листопада компанії заборонили проводити роботи з укладання асфальту та зобов’язали найняти субпідрядну організацію.

Нагадаємо, що 7-го листопада підрядник зняв асфальтне покриття, яке поклав за два дні перед тим. При здачі другого відрізку якість виконаних робіт була розкритикована місцевою владою та представниками громадськості.

Щоправда, цього разу за ходом виконання ремонтних робіт спостерігало чимало чиновників: Петро Саганюк, мер міста, Віктор Фіщук, начальник управління ЖКГ при міськвиконкомі, Андрій Калинюк, інженер технагляду Служби автомобільних доріг та ще заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області. На дійство також зійшлось подивитись чимало мешканців міста.

Провідний інженер технагляду Служби автомобільних доріг у області відмовився коментувати ситуацію та давати будь-які відповіді на запитання журналістів. Додамо, що саме пан Андрій з колегою вже двічі перевіряли якість роботи на першому відрізку вулиці Ковельської. При першій перевірці якість робіт їх задовільнила, а інспекцію 18-го листопада відмовились коментувати.

Ситуації пояснив мер міста. Так Петро Саганюк розповів, що у Службі автомобільних доріг вирішили для “Аміли” дати “останній шанс” аби зробити якісно дорогу. Як пояснив очільник міста журналісту “БУГ”, в разі чергового неякісного виконання робіт, то підрядна організація повторно зніме асфальт.

img_2084
img_2085
img_2092
img_2093
img_2086
img_2090




коментарів: 13
  1. Аміла це фабрика з виготовлення пральної дошки ру2 наубільшої напевно в україні . На тій же дошці і відмили гроші тепер чисті.

  2. в разі чергового неякісного виконання робіт, то підрядна організація повторно зніме асфальт…..
    вони будуть тут тренуватись по вкладанню-зніманню, а я знову круги нарізатиму?

  3. Нехай тепер напише гарантию на це “лайно” як в європі на років так 20. Хоча воно злізе з березневим снігом.

  4. Другий шанс не використали. Поклали ще гірше ніж першого разу. Але я не бачу щоб знімали шар асфальту, чи така дорога вже задовільняє всіх?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер