<

Оштрафували володимирчанина, який на Ауді дрифтував вночі на площі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 20.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
13
/ коментарів 6

20-го лютого поліцейські встановили особу водія Ауді, що дрифтувала вночі на полощі Героїв Володимира та заважали відпочивати мешканцям міста.

Про це повідомляє Володимир-Волинський районний відділ поліції.

Патрульні встановили особу водія даного автомобіля, ним виявився житель міста 1996 року народження.

Чоловіку винесли постанову про порушення правил дорожнього руху та стягнули штраф.




коментарів: 6
    • Взагалі то це заборонено законом!!! Роман треба вам краще закони читати, а не коментарі дурні писати

  1. І знову тим людям поліція не догодила, склали протокол погано, не склали теж погано.

  2. Цікаво як вони встановили особу яка керувала цим транспортним засобом .
    Ще б тиждень пройшов пройшов і тоді б склали протокол про правопорушення.
    І ви ще говорите , що нам не подобаються дії поліції , та так і є бо серед наших поліцейських дуже багато не навченого мусору . Полісмен – це спеціальність тому перед тим як ідти на службу нашому народові треба зубрити ПДР і керуватись буквою закону а не як Поліцейському забажалось . Так само водій Audi теж не правий , люди сплять дітей спати вложили якого ти милого робиш в центрі міста в 01:00 , який дрифт , виїдь собі за місто та там і дрифтуй .
    Але з іншої сторони Поліцейським подяка , вони старались зробити краще . Але 1 патруль має право зупиняти лише один автомобіль )) . А вас там дві патрульки . Та щей без маячків . Ех красавци .

    • Як би ви знали що на скаладання адмін матеріалів є по закону 2 місяці з дня вчинення адмін правопорушення то дурні б не писали! Де передбачено скільки патрульних машин можуть стояти біля одного автомобіля?!? Нехай би було 250 машин патрульних, і що з того?чи ви думаєте що обидва в рацію говорили « водій ауді зупиніться» Можливо обставини такі були що було два авто! На рахунок маячків то це не доречно, оскільки день і можливо їх не видно! А ненавчений мусор це ви, не вихований і не навчаний мосор нашого суспільства!
      І ще знаю одне якби ви хоч одне чергування побули на місці поліцейського! Ви б тут точно нікого брудом не обливали! Знаток законодавства наш диванний! Де можна подивитись ваші здобутки, ваші успіхи, що ви зробили корисного КРАСАВЕЦ ви наш!? Силочку будь ласка, а не тільки тут гидоту писати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок