<

Оштрафували молодика із Зимнівської громади за фальшиве водійське посвідчення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:07 | 3.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
781
/ Коментарі відсутні

Уродженця села Бегета Володимир-Волинського району оштрафували на 1 700 гривень за підроблені документи водія, які чоловік намагався видати за справжні.

Такий вирок 24-го червня винесла суддя Ковельського міськрайонного суду, пише Сила правди.

Як йдеться в матеріалах справи, у лютому цього року чоловік через інтернет звернувся до невстановленої слідством особи і вирішив купити у неї посвідчення водія за 5000 грн. За домовленістю він переслав їй своє фото та персональні дані. Виготовлений документ чоловік забрав у відділенні «Нової пошти» у Ковелі.

Підроблений документ волинянин використовував як справжній. Зокрема, 22 березня в селі Дубове Ковельського району його зупинила поліція і для перевірки чоловік показав саме те придбане через інтернет посвідчення. Поліцейські визначили підробку та відкрили проти нього кримінальне провадження за пособництво у підробленні офіційного документа та його використанні (ст. 27 та 385 Кримінального кодексу України).

Свою вину за скоєння кримінальних правопорушень Дмитро Цивінський визнав повністю, підтвердивши обставини викладені в матеріалах справи.

Зважаючи на щире каяття чоловіка та відсутність обтяжуючих обставин суддя Юлія Шергіна вирішила оштрафувати його на 1700 гривень. Крім того, з нього стягнуть 980 гривень за проведення судово-технічної експертизи документів.

Вирок суду набере законної сили, якщо жодна із сторін не подасть апеляції впродовж 30 днів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця