<

Організатори «Смаковиці по-володимирськи»: закликають переконати усіх, що борщ – українська страва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 16.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Організатори «Смаковиці по-володимирськи» просять володимирчан підтримати акцію #borschtUA та разом довести, що борщ – виключно українська страва.

Про це розповідають на офіційному сайті міста.

“Борщ — найсмачніша українська їжа, з якою може конкурувати тільки сало! Незважаючи на те, що ця страва слов’янська, вона незмінно асоціюється з Україною. Останнім часом з’явилось безліч версій, за якими борщу приписують “російську національність”, тому оргкомітет “Смаковиці по-володимирськи” пропонує разом показати всій країні, що він – наш! Довести це володимирчани зможуть, взявши участь у конкурсі коментаторів “Чому борщ український” та інших цікавих акціях під час фестивалю. А ще не пропустіть найсмачніших хвилин дійства – почастунку “Наминаймо борщ та сало, щоб за вухами лящало. Переконаймо усіх, що борщ – українська страва!”, – йдеться у повідомленні.

Організатори просять репостити допис про борщ на сторінці “Смаковиця по-володимирськи”, тегати друга, лишати коментар “Борщ український” та отримувати можливість стати щасливим власником призу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа