<

[ОНОВЛЕНО] У центрі Володимира обвалився будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 30.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
11249
/ коментарі 4

30-го вересня у Володимирі на вулиці Ковельській, 36 стався обвал двоповерхової будівлі. Як відомо, будівлю звели у 1934 році. В момент, коли трапився обвал, власники підвалу вели там ремонтні роботи з укріплення. Будівлю або ж її частину тепер ймовірно розберуть, оскільки вона загрожує подальшим обвалом.

На місці працюють рятувальники. Постраждалих немає. Приміщення старе, початку 20 століття, йому близько 90 років. Воно відноситься до пам’яток місцевого значення.

До будинку відразу після події виїхали представники міської влади, серед них перший заступник міскього голови Ярослав Матвійчук, щоб врегулювати ситуацію.

Будівля, як дівзнався БУГ, розділена між шістьма власниками. Власник, який здійснював роботи у підвалі, мав на першому поверсі ще й приміщення аптеки. Як розповідає, там не робили нічого недозволеного, а просто укріплювали фундамент.

Чи були дії власників санкціонованими, перевірятимуть спецальні служби та поліція.

Вулицю біля обвалу обгородили, загороджено частину від повороту на Драгоманова до повороту на Сагайдачного. Тут поліція встановлює парапети.

Ситуацію прокоментували представники міської влади та рятувальники. Як зазначають, якщо буде виявлено в результаті перевірки, що були порушені будівельні норми, то цих людей притягнуть до відповідальності.

На місці працює поліція, а також відповідіні служби, будинок відключено від мережі. Працює проектна група, яка згодом скаже, як правильно розібрати частину будівлі.

Наголошують, що в будинку розташовано два магазини (на 1-у поверсі) та три квартири на 2-у поверсі ( з них тільки одна житлова).

Як відомо, рятувальники евакуювали шістьох людей з будинку. Постраждалих немає. Причину обвалу наразі встановлюють.

Частину вулиці Ковельської від повороту з Драгоманова до повороту на Сагайдачного перекрили.




коментарів: 4
  1. Більша частина міста побудована близько 100років назад,але місцеву владу хвилює не це , а як цей мотлох буде буде називатись. Невже важко побудувати сучасні мікрорайони на місці трущоб, а жителям сторічних будинків дати сучасні квартири? Вибачте забув, що у нас розвалили цегельний завод, нема піску, щебня, цементу ,лісу і т.д ,а всі майстри працюють за кордоном. Нема на це коштів?
    Настав той час коли кошти є тільки на бла, бла ,бла.

  2. Приватний будинок- проблема власника, а не міської адміністрації. Займіться краще роботою по покращенню медицини, науки, накінець автовокзалом займіться.( Ганьба міста).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа