<

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі-Волинському до ранку 11 червня не буде води: планове відключення співпало з аварійною ситуацією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 10.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

У ніч 10-го червня з 23:00 по 11:00 11-го червня, через ремонтні роботи, у Володимирі-Волинському тимчасово відключать водопостачання.

Про це повідомляють на сторінці Володимир-Волинського водоканалу у фейсбук.

Водопостачання володимирчанам відключать тому, що будуть проводитися роботи по монтажу водомірного вузла на центральному водозаборі. У зв’язку з цим буде обмежене постачання води на місто, крім військового містечка, яке обслуговує північний водозабір.

Мешканців міста просять зробити запаси води на вказаний термін.

Згодом у водоканалі роз’яснили, що водопостачання припинили раніше у звязку з аварійною ситуацією, забилась каналізація на вулиці Ковельській.

“У зв’язку з ліквідацією аварійної ситуації “забита центральна каналізаційна труба (діаметром 400мм)” на вулиці Ковельській, тимчасово призупинено водопостачання міста для зменшення надходження стоків в каналізаційну систему. Про хід виконання робіт буде повідомлено додатково”, – йдеться у повідомленні.

Адміністрація Володимир-Волинського водоканалу перепрошує за тимчасові незручності!

Читайте також:

Фото дня: Через відключення води володимирчани вишикувались у чергу біля джерела




коментарів: 5
  1. навіщо обманювати людей і чому треба відключати все місто , коли ” забилася” як сказано каналізація в районі АТБ… І що означає забилася , адже там діаметр труби майже півметра і чим таким може забитися труба – адже не було ні значних повеней і вроді нікого в цю трубу не впхнули … Ну дуже вже це пахтне нефаховістю керівників водоканалу … Можливо нас скоро чекають більш маштабнішні аварії і поломки в водоканалі – поки там керують агрономи і пенсіонери , а інші пенсіонери вищогого рівня і рангу з влади призначають таких пенсіонерів ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер