<

[ОНОВЛЕНО] Тіло знайшла дружина в квартирі: у Володимирі вночі вбили чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 2.02.2023 / Володимир / /
Перегляди
6207
/ Коментарі відсутні

1-го лютого у Володимирі трапилось вбивство у помешканні на вулиці Поліської Січі.

Внаслідок конфлікту, який виник між двома чоловіками, трапилась бійка. В результаті один завдав іншому смертельні тілесні ушкодження. Нападника затримали.

Про даний факт БУГу підтвердили у секторі комунікації поліції Волині. Деталі згодом.

ОНОВЛЕНО. Як повідомили у поліції Волині, 1-го лютого до них звернулася жителька Володимира , яка виявила в помешканні мертвим свого чоловіка – 40-річного володимирчанина. Під час огляду тіла правоохоронці помітили явні тілесні ушкодження.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні вночі чоловік розпивав спиртні напої разом зі своїм товаришем. Ймовірно, між молодиками виник словесний конфлікт, що згодом переріс у бійку. Від численних травм чоловік і помер.

Особу зловмисника встановили – це 24-річний житель Володимирського району. На його пошуки орієнтували необхідні служби, чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у Володимирі.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, триває розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер