<

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі пройшла онлайн-пресконференція з представниками 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 5.08.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
2755
/ 1 коментар

4-го серпня у Володимирі пройшла онлайн-пресконференція з представниками 14 бригади імені князя Романа Великого.

На заході були присутні військовослужбовці різних підрозділів, представники міської ради та ЗМІ, а саме: майор Андрій Поторась – помічник командира з фінансово-економічної служби, майор медичної служби Вадим Корецький – начальник медичної служби, начальник юридичної служби, майор юстиції Євген Багдасаров – помічник командира з правової роботи, майор Богдан Газа – начальник тилу- заступник начальника логістики, підполковник Роман Зарівняк – заступник начальника Володимирського РтЦК та СП – начальник мобілізаційного відділення, капітан Надія Замрига – начальник служби зв’язків з громадськістю, старший лейтенант Катерина Литвинчук – офіцер служби зв’язків з громадськістю, Ігор Бігун – капелан, міський голова Володимира – Ігор Пальонка та його заступник – Ярослав Матвійчук.

Під час зустрічі обговорювали питання забезпечення бійців, виплати для них волонтерської допомоги, військовополонених та зниклих безвісти. Говорили про нагородження військових, адже серед 14 бригади є й такі, які нагородженні найвищою відзнакою орденом «Золота Зірка» та присвоєно звання Герой України, на жаль, більшість військових відзначили уже посмертно. Також розповідали про роботу медиків на фронті, лікування поранених. Про призов військових, як місцевих, так і переселенців.

А на останок представники 14 бригади передали Володимиру подарунок, який зробили наші військові власними руками із використаних боєприпасів, та осколків від ворожих ракет, які прилітали до них на передовій, вигравірувавши на них символи України та емблеми 14 ОМБр.

Також у бригаді наголошують, що у них змінилися номери телефонів. Тож, якщо у вас виникли будь-які запитання щодо:

  • Ваших рідних, які служать в 14 бригаді – телефонуйте в CALL CENTER за вказаними телефонами – (068) 234 19 68, (093) 533 06 16.
  • Щодо грошового забезпечення, телефонуйте – (063) 435 39 59.
  • Інформацію про проходження військової служби ви можете отримати за телефоном відділення персоналу – (097) 913 85 18.
  • Все, що стосується роботи зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю, дізнавайтеся за номерами телефонів – (099) 629 64 76 та (068) 503 69 70




один коментар
  1. Надька, бачу, дівчисько з твердими яйцями.
    Шоб всі мені були живими і здоровими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа