<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську за добу виявили чотири нових випадки коронавірусу, у Володимирі-Волинському – два, в Іваничівському районі – 1

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 22.06.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
191
/ Коментарі відсутні

Станом на ранок 22-го червня у Нововолинську зареєстровано 101 випадок захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. У Володимирі-Волинському та районі всього зафіксували 188 випадків коронавірусу. В Іваничівському районі кількість виявлених випадків становить 27.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР  підтверджено чотири нові випадки коронавірусної хвороби. Троє пацієнтів одужали, – інформують на сайті Нововолинська.

Із 101 зафіксованого випадку в місті, 76 людей одужали. 6 випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 13 громадян, хворих на коронавірус: 6 жителів міста і  7 іногородніх  (м. Володимир-Волинський – 2,  Володимир-Волинський район – 2, Іваничівський район – 3). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 6 жителів міста та 5 іногородніх пацієнтів та у реанімаційному – 2 іногородніх хворих.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу,  лікуються в обласній лікарні, а ще 11 отримують лікування амбулаторно.

Минулої доби  в інфекційне відділення з  підозрою на коронавірус  поступив  1 житель міста. Всього у Нововолинській ЦМЛ з підозрою лікується 14 хворих: 11- жителі міста, 3 – іногородні  (Локачинський район, Львівська область, Іваничівський район). 10 нововолинців та 2 іногородні перебувають у інфекційному відділенні. 2 хворих – у реанімації, з них – 1 житель міста та 1 іногородній (Локачинський р-н).

За увесь період пандемії зроблено 232 швидких тестів і взято 928 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 164 аналізи та методом ІФА G – 73 аналізи.

У Володимирі-Волинському за добу коронавірус виявили ще у 2 мешканців міста, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

Із усіх захворілих 105 – це жителі Володимира, ще 83 – району. 

Хворі перебувають під контролем медиків, відпрацьовуються усі контакти. 

В Іваничівському районі з добу виявили один випадок коронавірусної інфекції, всього зафіксували – 27 випадків, – інформує Волинська ОДА.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер