<

[ОНОВЛЕНО] Священника з Володимира піймали напідпитку за кермом у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 12.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
7480
/ коментарі 2

11-го квітня близько 23:30, під час комендантської години, у Луцьку поліцейські зупинили автомобіль БМВ 520, яким керував настоятель храму у Володимирі. Священник за словами патрульних був у стані алкогольного сп’яніння.

Відео інциденту опублікував на своїй сторінці в фейсбуці луцький адвокат Артур Мартиросян.

Чоловік заявляв, що їхав з Гаразджі, завозив туди собачку. Патрульні провели огляд в багажнику та відчули від водія запах алкоголю. Проте водій відмовився у присутності свідків пройти тест на вміст алкоголю у крові.

Інформацію БУГу підтвердили у пресслужбі патрульної поліції. Там розповіли, що чоловіка зупинили для перевірки, оскільки він їхав під час комендантської години.

Водій, якого патрульні називали Тарас Степанович, відмовився проходити тест на рівень алкоголю в крові, а також не захотів їхати у наркодиспансер.

На нього склали протокол за 130 статтею КУпАП, а саме за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Автомобіль вилучили та помістили на спецмайданчик.

До слова, у період дії в країні воєнного стану чинне законодавство України передбачає можливість передачі транспортних засобів, вилучених у правопорушників, на потреби Збройних Сил України та правоохоронних органів. 

Пізніше стало відомо, що священник у відео – Тарас Ханас (ігумен Трофим) – настоятель монастиря 12 апостолів ПЦУ у Володимирі.




коментарів: 2
  1. ПЦУшник… Він вроді як свій, не московський… Надіявся напевне що відмажуть…а от така халепа…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер