<

[Оновлено] Поблизу Володимира-Волинського трапилась смертельна ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 28.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
339
/ коментарі 104

Близько 18-ої години 27-го травня поблизу Володимира-Волинського, на трасі в напрямку Ковеля, трапилась смертельна ДТП за участю автомобіля “Рено трафік” та мотоцикла. Ймовірно водій буса не переконався в безпечності маневру, здійснюючи поворот.

У поліції 28-го травня повідомили, що за кермом мотоцикла перебував 24-річний житель села Бобли Турійського району. Автомобілем «Renault Trafic» кермував 57-річний мешканець села Торопин цього ж району.

У протоколі поліцейських, які працювали на місці ДТП, зазначено, що водій мотоцикла їхав із Володимира-Волинського в напрямку села Верба, розпочав маневр обгону і виїхавши на зустрічну смугу зіткнувся із автомобілем. Деталі аварії встановлюватимуть слідчі.

За словами правоохоронця, мотоцикл, як і бус, їхав у сторону Володимира-Волинського, та влетів у бік автівки.

За словами родичів загиблого, на місці їм пояснили ймовірну версію: бус різко розвертався на дорозі, не переконавшися в безпечності маневру.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст загинув на місці. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи. Водій автомобіля отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до місцевого ТМО. Пасажирка «Renault Trafic» не госпіталізовувалися.




коментарів: 104
  1. Аноним)а вы знаете начальника гимназии)если виноват пусть ответит несмотря ни на что!

  2. Бус розвертався, а не мотоцикліст робив обгін, він не дивився як розвертався, а мотоцикліст хотів його обїхати по зустрічній, але не встиг, винен водій буса в смерті хлопця!!!

    • А ви знаєте з якою швидкістю їхав мотоцикліст?Він побачив бус але не вспів зреагувати на великій швидкості.Чому ви судите по фото а не по фактам?

      • Швидкість швидкістю але водій буса мав оцінити ситуацію і не розвертатись в забороненому місці.Саме в цьому його вина.А якби в нього врізалась на приклад фура а не мотоцикл, щоб тоді було!?

  3. Скільки вам заплатили а?Що ви того директора покриваєте.Якщо винний то не хай відповідає по закону…

  4. Водій буса винен! Чому стоїть поперек дороги значить розвертався.Чи може він їхав боком?!

  5. Будем надіятися,що правоохоронні органи чесно виконають свої обов’язки і покарають винного.Хоча тут і так зрозуміло ,що винен водій буса який розвертався посеред дороги є винуватцем трагедії.

  6. В когось був відеореєстратор, надіємось на правдиве слідцтво,а не на підкупність поліції

  7. Зрозуміло що директор гімназії який є винуватцем аварії буде старатись відкупитися і вже це робить.Але надіємось,що громадськість не буде мовчати!Поліція не буде брати на лапу про що буде свідчити чітка і правдива оцінка події а не незрозуміло,що те що є зараз.Тому потрібно дати максимальний розголос цій історії і слідкувати за її розслідуванням.

    • Vovk, А Ви, я бачу, були свідком не лише ДТП, а і того, як водій буса (який, якщо вірити цій статті, зараз шпиталізований до лікарні) вже дає комусь на лапу?) Тоді навіщо ж проводити слідство, з такими цінними свідченнями як у вас – справу закрити на раз-два.
      Довіряти потрібно експертизі, а не гадалкам по фото. На те є і поліція, щоб експертно провезти замір траєкторії руху Обох транспортів, швидкість руху Обох транспортів, допит свідків і тд.
      А ну і так, я не родич водія буса, бо бачу, тут всих в родичів записують, кто не згоден займатися «народним судом».

      • Кому потрібний ваш дешевий пафос про гадалок і фото? Якщо ви можете закрити справу на раз-два то прапор вам в руки.В родичі я записав не всіх а тільки одну особу яка казала що цей Бус не Романюка(і як виявилось була неправа!!!) Хоча можна припустити,що ви і ця особа це одна людина.

        • Ні, не одна. Вам певно дуже хочеться, щоб була одна. І дешевий пафос-це трохи про інше…
          Якщо Ви не помітили, ніхто тут не писав, що хлопець сам себе вбив. Сталося страшне горе. І це факт. Але є ще не доведений слідством факт – що вина другого водія = 100%

          Бо у вас подвійні стандарти:
          1) «розворот у буса у забороненому місці», але щось я не бачу там подвійної суцільноі лінії. Там можна розвертатись, але з вірною оцінкою дорожньоі ситуації.
          2) «Водій буса не зреагував на дорожню ситуацію», а хіба не обидва водія мають реагувати на дорожню ситуацію? Чи великий бус посеред дороги, про, що ви пишете у кожному повідомленні – не видно?
          3) Про швидкість мотоцикла ви пишете «яка різниця яка була, швидкість, а якби фура?»
          Якраз велика швидкість (якщо вона була такою), могла і не дати оцінити другому водію ситуацію також. (Я пишу «Могла», бо я не знаю як було) Швидкість Завжди має значення.

          • Я в вас не питав чи ви одна особа.А просто констатую факт, що на 99.9% ви пишете коменти від різних лиць.Чому так розпереживались? Ви не в суді. Це просто коменти під новинами а ви з шкіри лізете щоб довести свою думку.Триває слідство яке,будем надіятись,поставить все на свої місця.

    • Як можна без жодних фактів і доказів говорити, що водій буде старатись відкупитись і ВЖЕ ЦЕ РОБИТЬ??? Вам щось відомо про стан водія буса? Ви за ним слідкуєте? Просто цікаво як людям вдається так легко придумувати різні і не завжди правдиві подробиці тої чи іншої історії!!!
      Якщо Ваші слова правда, то будьте ласкаві підкріпити Вашу думку реальним фактом/фото/відео.

      • Вам мало того факту що Бус стоїть боком? Він, що так їхав? Чи може скажите що його так розвернуло від удару з мотоциклом? Ось вам фото і ось вам факти!

        • Не дай Бог потрапити вам, такому розумно у, у таку ситуацію і тоді б розповідали, хто кому на “лапу”, хто розвертається у неположеному місці і т.д. Розслідування-справа слідчих,а не пересічних громадян з юридичними знаннями, сумнівного походження. До речі, наклеп теж передбачає адміністративну відповідальність. Мали б хоч каплю толерантності. У такий ситуації не шукають винних,шукають кому потрібна допомога та підтримка. Будьте людиною)

  8. Хлопця дуже шкода.
    Але
    – мотоцикліст виїхав на зустрічну, хоча його полоса була вільна
    – він їхав із значно перевищеною швидкістю, була б дозволена, був би живий
    – і якби цей бус різко повертав, то хлопець врізався би в задні бокові двері, а не в передні
    І взагалі, для таких випадків завжди будуть двоякі коментарв

    • 1.Виїхав на зустрічну бо хотів обминути Бус який робив розворот в забороненому місці. 2.Що ви знаєте про швидкість на якій можна залишитись живим при попаданні в пряму перешкоду?(почитайте про це в інтернеті і будете знати, що достатньо мінімальної швидкості для смертельного наслідку якщо перешкода пряма).Хлопця вчора поховали а ви його осуджуєте,побійтесь Бога! 3.Якщо Бус в момент зіткнення стояв поперек дороги (боком),як тоді мотоцикл міг попасти в задні двері?

      • Ну тоді і ви подивіться в інтернеті (як мінімум краш тести по такій машині як на фото), що потрібно зробити, щоб знести пів кабіни з залізною стійкою в такій машині? На швидкості в 60 км/год це нереально.
        І де написано, що бус стояв посеред дороги, якщо вище ві самі писали, що це був розворот?
        Ви без слідства намагаєтесь перекласти 100% вину на одну людину, а не буває все так однозанчно…

        • В даній справі я не слідчий і мої слова це припущення.Що Бус стояв боком це факт і вище викладене фото підтверджує його.Саме під час маневру в такому положенні відбулось зіткнення.Я лиш констатую факти і не в моїй компетенції визначати хто правий а хто винен.Я за чесний суд.

  9. Шо ви мелете народ????????????????
    Автомобілем «Renault Trafic» кермував 57-річний мешканець села Туропин Турійського району © Офіційний сайт Національної поліції…………………………………

  10. Дуже шкода загиблого, це чиїсь
    Мамин син розумію це в мене теж є синочок і я так його люблю, що не передати.Не дай Боже нікому переживати таке горе.Директор є дуже хорошою людиною, шкода, що потрапив в таку страшну ситуацію.це буде дуже тяжкому пережити і в пам’яті на все життя.Бережіть себе

    • То хай визнає свою винну,і понесе покарання!А не,його родичі бігають до сім’ї загиблого і сунуть гроші….Хороша людина не ховається за спинами,а бере відповідальність за свої вчинки

    • Перший факт загинула людина.Другий чому в такому положенні авто.Мало???!!!!Ви вже доказували що не факт що це авто Романюка Олександра Степановича і виявились неправі!!!Ваша позиція чітко зрозуміла.Захистити люблю ціною.

  11. До чого тут юридичні знання?Розслідування будуть проводити компетентні органи,а не ми з вами.Кожна людина має право на свою думку,от я її і висловлюю в коментарях.Вам щось не подобається ваші проблеми.Ви кажете не шукають винних я з цим не згідний.Тоді слідуючи вашій логіці потрібно припинити слідство?

  12. Деякі коментатори такі розумні,що так і хочеться послати…
    Необережність була із двох сторін(мотоцикліст мав високу швидкість), але одного немає ,молодого ,хорошого хлопця і сина.Яснощо ситуація неприємна для двох сторін,бо хтось втратив сина,а комусь жити із думкою,що його необережність привела до смерті.
    Очевидно,що був або не включив “поворотнікі” і повернув або зробив дуже різкий маневр притому попередньо їхавши помалу ,а мотоцикліст хотів його обігнати виїхавши на зустрічну смугу,ну не просто так водій зі стажем їхав не по своїй полосі!
    Терпіння і сили родині загиблого!
    Такого і ворогу не побажаєш!(

  13. І тим що трагедія сталася тим паче.Саме гірше це втрата близьких людей.Так що трішечки заспокойтеся і не пишіть будь ласка фігні….

    • Слідкуйте за словами.Бачу ваш мовний запас вичерпався.Непоказуйте свого невігластва.

    • Ти анонім певно ,точно родич того Директора гімназії 4 у Володимирі,фігня то твої коментарі ,що вважаю за потрібне те й писатиму

  14. Винний директор стопудово. Тоє всі знають і навіть поліція. От як тепер вона виверне ту справу і все спихне на мотоцикліста – то інтересно.

  15. Ви бачили вм‘ятину на Бусі?Я впевнений що мотоцикліст їхав на дуже великій швидкості і не вспіли зреагувати 2 водія.Як по вашому сталася аварія?Бус розвертався оцінивши небезпеку але потім мотоцикліст почав виїзжати на дуже великій швидкості побачив бус

  16. Ти анонім певно ,точно родич того Директора гімназії 4 у Володимирі,фігня то твої коментарі ,що вважаю за потрібне те й писатиму

  17. ай скільки страху в коментарях.. проте ніхто не пише за наклеп чи суд..
    національна поліція взагалі то не подає ПІБ і посади, в більшості це роблять журналісти, які не дозволяють приховувати злочини “великих начальників”. а враховуючи реальність з ДТП із Зайцевою – люди не вірять. вже люди все побачили.

  18. Люди що ви вчипилися у хлопчину,Сашко не винен в аварії ,невже ви думаєте що він навмисне втаранив бус ,Сашко жити хотів,а оте чмо забрало його життя ,забрало гарну людину,друга,сина у матері ,брата у брата .Булиб на похороні отодіб писали атак неха Саша спочиває з миром.

  19. Vovk.Давайте розкажіть усім чого це бус розвертався у „Забороненому” місці якщо там немає подвійної суцільної лінії?І чому мотоцикліст їхав на такій великій швидкості(можливо і це стало причиною аварії)
    Давайте роскажіть усім просвітіть інших.

    • Анонім прийшов би ти на похорон і ти там би так сказав я подивився б на тебе.Я говорю про факти які є очевидними і про все написав вище.Тому заспокойся і не захищай свого родича.

    • Розкажутт свідки,які бачили ,але розкажуть в судді!!!!!
      Тут немає,що кому розповідати, розпитай свого тата чи хто він там тобі,як все було насправді,а не тут ,тобі щось хтось має розповідати.

    • Свідки розкажуть,на суді!
      А ти ,як так хоч знати правду то запитай в тата свого,чи хто він там тобі…тут тобі ніхто доказувати не буде… цікаво чи добре йому спиться?Чи добре по землі ходити?….та життя то бумеранг,якщо винний нехай відповідає,а не ховається по лікарнях…

    • Анонім я розумію,що ніхто не хотів цієї аварії.Але мерзенно те,що ви захищаєте людину яка винна, всіма правдами і неправдами.Спочатку ви казали,що це не Романюк Олександр Степанович,потім коли побачили,що правду не приховати доказуєте,що він невинний.Як поясните те,що ви знали,що ваш родич учасник ДТП і брехали тут у коментах,що це не він?Як вам можна вірити?Лицеміре,що ви хочете тут доказати?Своєю свідомою брехнею ви зневажаєте світлу пам’ять покійного,ви зневажаєте близьких йому людей які переживають зараз горе.Не важко здогадатись хто ховається під ім’ям “Анонім” варіантів небагато.Тому заспокойтеся і не робіть більш складною і так далеко не просту ситуацію.

      • Vovk.
        1) «розворот у буса у забороненому місці», але щось я не бачу там подвійної суцільноі лінії. Там можна розвертатись, але з вірною оцінкою дорожньоі ситуації.
        2) «Водій буса не зреагував на дорожню ситуацію», а хіба не обидва водія мають реагувати на дорожню ситуацію? Чи великий бус посеред дороги, про, що ви пишете у кожному повідомленні – не видно?
        3) Про швидкість мотоцикла ви пишете «яка різниця яка була, швидкість, а якби фура?»
        Якраз велика швидкість (якщо вона була такою), могла і не дати оцінити другому водію ситуацію також. (Я пишу «Могла», бо я не знаю як було) Швидкість Завжди має значення.

      • Vovk.
        У протоколі поліцейських, які працювали на місці ДТП, зазначено, що водій мотоцикла їхав із Володимира-Волинського в напрямку села Верба, розпочав маневр обгону і виїхавши на зустрічну смугу зіткнувся із автомобілем. Деталі аварії встановлюватимуть слідчі.

  20. Vovk.
    давайте ви уявите себе на місці директора гімназії.Якщо б з вами сталася така ж сама ситуація і ви були невинні?Як думаєте кого б усі обвинувачували?Звісно вас тому що вам ніхто не повірить навіть якщо ви кажете правду.

  21. Анонім ще раз повторюю питання:Чому ти брехав ,що це не автомобіль Романюка,якщо насправді знав протилежне?Про ,що з таким брехуном можна говорити і щось доказувати.І не пиши від різних лиць палишся.Думаю знайдеться багато людей які будуть слідкувати щоб знайшли винних і заставили їх відповісти.

    • 1) «розворот у буса у забороненому місці», але щось я не бачу там подвійної суцільноі лінії. Там можна розвертатись, але з вірною оцінкою дорожньоі ситуації.
      2) «Водій буса не зреагував на дорожню ситуацію», а хіба не обидва водія мають реагувати на дорожню ситуацію? Чи великий бус посеред дороги, про, що ви пишете у кожному повідомленні – не видно?
      3) Про швидкість мотоцикла ви пишете «яка різниця яка була, швидкість, а якби фура?»
      Якраз велика швидкість (якщо вона була такою), могла і не дати оцінити другому водію ситуацію також. (Я пишу «Могла», бо я не знаю як було) Швидкість Завжди має значення.

    • Ведеться слідство.І не потрібно винуватити когось якщо не знаєте чи він винний…

  22. Шкода тільки, зо на будь-яку подію, особливо ту, яка особисто Вас не торкається, завжди знаходиться сОрок сорОк, які знають краще, усе бачать і уміють робити висновки. Люди! Ви в першу чергу Люди! Ніхто не застрахований від біди! Шкода обидві родини! У них біда одна! Яка різниця, хто був за кермом? Не у Вашій ко петентності звинувачувати, а тим більше відкрито хамити і зневажати усі думки, що не сходяться з Вашою! Страшний час, коли людина людині вовк(

    • Як назвати ту особу яка на вірний,необразливий коментарій відповіла:”Люди,що за дурню ви пишете”? Тільки через те що сказали правду про її родича.Зверніть увагу на звернення “ЛЮДИ” таке самісіньке як у вас.Це збіг??? Не думаю!Просто ви одна людина.Ви будете брехати ,що це не так але люди не такі дурні як ви думаєте.Тому перед тим як вчити інших людяності станьте людиною з середини,а не у назві в чаті.Назвавши себе людиною,анонімом чи ще якось там ви робите діла диявольські коли брешете.Яка ви після цього людина???!

      • А хтось ще замітив що вовк не відповідає на коментарі повноцінно.Він проігнорував
        повідомлення “Mister x”.Ти ж ніяк на нього не відповів,ти просто сказав що слідство усе поставить на свої місця ніяк на нього не відповівши то може хоч зараз відповіси?
        1) «розворот у буса у забороненому місці», але щось я не бачу там подвійної суцільноі лінії. Там можна розвертатись, але з вірною оцінкою дорожньоі ситуації.
        2) «Водій буса не зреагував на дорожню ситуацію», а хіба не обидва водія мають реагувати на дорожню ситуацію? Чи великий бус посеред дороги, про, що ви пишете у кожному повідомленні – не видно?
        3) Про швидкість мотоцикла ви пишете «яка різниця яка була, швидкість, а якби фура?»
        Якраз велика швидкість (якщо вона була такою), могла і не дати оцінити другому водію ситуацію також. (Я пишу «Могла», бо я не знаю як було) Швидкість Завжди має значення.
        Я так розумію що ти щей не дуже погано розбираєсся у ДТП?
        добре,тоді скажи чому бус так пом’явся?По твоєму мотоцикліст їхав 60 км\год а бус 120 км\год боком?
        Звісно що водій буса не вспів зреагувати тому що мотоцикліст їхав на швидкості 100-120 км\год(приблизно)

        • “Якщо людина ідіот то це на довго.”Прочитай інші коментарі там я все написав і не збираюся по сто раз повторювати і особисто відповідати кожному шизофреніку.Ціль моїх коментів викрити лицемірів які брехнею захищають людину яка якщо не повністю то частково винна в данному ДТП.Що до твоїх розрахунків швидкості руху то їх можна назвати безглуздям.Ти в коментах робиш розслідування?Ти хворий?Розженись наприклад на мопеді до 60км/год і на цій швидкості вріжся в стіну може порозумнішаєш,якщо виживеш.

          • поступила нова інформація що на стрілці спедометру мотоцикліста після ДТП зупинилась на відмітці 160 км\год.Думаєш це норма?Після кожної аварі у кожного стрілка на спедометрі зупиняється на швидкості на якій їхав водій.
            А причому тут стінка і мопед?Розженись ти на швидкості 60 км\год у двері того ж самого буса.І коли видужаєш тоді вріжся на швидкості 160 км\год побачимо що з тобою буде.

          • І ще одне.Чому ти судиш тільки по фото?!Ти розумієш що директор НЕ винен?А якщо винен то чому?!Розворот у забороненому місці?А якщо він уже завершував маневр і тут у нього врізався мотоцикл на швидкості 160 км\год це норма?
            І ти ще казав “швидкість швидкістю а водій буса мав зреагувати”
            по-перше:зреагувати мали два водія а не тільки директор
            по-друге:що означає твоє “швидкість швидкістю”?Тобто яккщо б швидкість була менша тоді він би теж врізався зі смертю?Звісно ні він б вспів зреагувати як і водій буса!!!

      • Чому ти думаєш що тут усі це одна особа?”АЙ дивіться хтось написав слово люди і він написав слово люди,точно одна особа”,а не інша яка випадково повторилась

        • УК.UA Ти не розумний те,що ти написав хай розбирають психіатри.Хто ти такий ,щоб ставити мені питання? Запитай у свого родича хай він розкаже як все було.

        • Про яку стрілку спідометра ти говориш???? Мотоцикл yamaha fz6n 2006 року, там цифровий спідометер!!!!! Не дуріть людей, він не міг спинитися на такій відммітці!!!! Якщо ти не компетентний то будь ласка мовчи і не обманюй людей!!!

  23. Що за дурна манера в родичів винуватця ДТП ставити людям дибільні питання? Спитайте того хто був за кермом.Саме він має відповідати за скоєне! Звертаюся до вас “захисники діарейники” не ведіть себе як шакали,не пишіть нерозумні речі,не брешіть! Люди знають хто автори “захисних” коментів.Як після цього будете дивитись їм в очі?

    • Послухай сюди,роскажи мені чому мотоцикліст не винен?По твоєму їхати зі швидкістю 160 км \год це нормально?Вріжся спочатку ти на такому самому мотоциклі в двері такого ж самого бусу зі швидкістю 60 км\год так,у тебе будуть значні переломи але не смерть.А після того як одужаєш вріжся в двері бусу зі швидкістю 160 км\год.Побачимо що з тобою буде
      І чому ти думаєш що якщо людина захищає когось то він зразу його родич?Тому що тобі б хотілося що це був родич а не людина яка згодом може бути права

  24. УК.UA.Брехуне ти хоч знаєш,що на YAMAHA FZ6N цифровий спідометр.Без стрілки. ЦИФРОВИЙ!!!!І ніяк на йому не може швидкість зафіксуватись після аварії.Як поясниш свою чергову брехню?Чекаю відповідь лицеміре.

    • Слухай ти прочитай спочатку про цифрові спідометри.Там можна вмикати індикацію максимальної швидкості.Тоді і будеш мені читати лекції,це по-перше, а по-друге роскажи мені чому мотоцикліст не винен?Вріжся спочатку ти на такому самому мотоциклі в двері такого ж самого бусу зі швидкістю 60 км\год так,у тебе будуть значні переломи але не смерть.А після того як одужаєш вріжся в двері бусу зі швидкістю 160 км\год.Побачимо що з тобою буде
      І чому це я лецемір?Тому що я захищаю невинних так?

      • УК.UA.Лицеміре ти писав чорним по українському “СТРІЛКА”!!!!!!а її там немає хватить брехати це фіаско і 100% доказ, що ти брехун.На рахунок мотоцикліста навіть і якщо було перевищення швидкості то якого чорта бус Романюка стояв поперек дороги?Як він після цього може бути невинний?Чекаю відповіді лицеміре.

        • ДЕ ПОДВІЙНА СУЦІЛЬНА ЛІНІЯ?Покажи де?
          І чому я брешу?Я помилився про стрілку,а про швидкість НІ.Ну добре там немає стрілки,але швидкість була дуже висока.І якщо б мотоцикліст їхав з меншою швидкістю він би міг зреагувати і уникнути аварії,а якщо аварія і сталася,тоді у нього були переломи але не смерть.Що скажеш тепер?І мені здається що це ти лицемір

          • Лицемірище покажи де я казав про подвійну суцільну лінію????Такого не було.Не продовжуй брехати. Неможна розвертатись серед дороги неоцінивши ситуацію.Тут все і так зрозуміло хто винен,а ти брешеш про спідометри з стрілками,завтра будеш брехати про марсіан?Як це ти помилився?Почав брехати не вивчивши особливості мотоцикла?Що скажу тепер?Що ти тупий брехливий довбень який розбирається в техніці і в правилах дорожнього руху як баран у зорях.Тому закінчуй нести свою шизофренію про переломи і швидкість це не твого розуму діло.

          • Називай речі своїми іменами,кажи брехав про стрілку а люди які розуміються у справі розкусили тебе”захисника діарейника”. Навіть якщо швидкість була 300км/год.якої мари це чудо стояло поперек дороги? Звичайно так воно винне і ти також бо захищаєш його.

  25. Vovk,довго мене не було.Слухай,якщо там цифровий спідометр,тоді вони зафіксували швидкість.Яка різниця у тому який спідометр.Швидкість була 120 км\год,І ЦЕ ФАКТ!.Питаєш якої мари це чудо стояло поперек,я тобі відповідав вже,що там можна розвертатись, але з вірною оцінкою дорожньоі ситуації.І таккож,відповідай на усі питання,бо ти з тих людей які придираються до усього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер