<

[ОНОВЛЕНО] Навколо Володимира-Волинського 12 червня почали працювати контрольно-пропускні пункти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 12.06.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
23
/ коментарів 7

Навколо Володимира-Волинського 12-го червня від ранку розпочали встановлення контрольно-пропускних пунктів. На них працівники поліції зупинятимуть автомобілі, щоб перевіряти температуру водіїв і пасажирів.

Близько 11-ої години 12-го червня завпрацював пункт у напрямку Луцька на виїзді з міста. Ще два готують до роботи: у напрямку Ковеля і Нововолинська.

На місці працюють правоохоронці, медики, а також рятувальники.

Зазначимо, що надворі стоїть спека і працювати в таку погоду на сонці нелегко.

Нагадаємо, що пункти встановили через рішення обласної комісії ТЕБ і НС. Зазначимо, що згідно зі статистикою, кількість виявлених хворих на коронавірус у Володимирі-Волинському зросла до 145 осіб станом на 15:00 11-го червня.

До слова, очільники Володимира-Волинського і поліція рішення області виконують, проте влада міста не згодна з тим, що такі заходи дадуть результати.

Нагадаємо, що подібні контрольно-пропускні пункти діяли раніше у Нововолинську. https://www.facebook.com/bugorgua/videos/537242850286323/




коментарів: 7
  1. Призупинити роботу птахофабрики, штрафування за неносіння масок, посилення контролю за дотриманням режиму в закладах торгівлі (особливо на ринках)

  2. Птахофабрику потрібно було зупиняти набагато раніше,а не примушувати людей з температурою виходити на роботу,погрожуючи звільненням.Але гроші олігархів-важливіше за безпеку містян

    • Володимир Волинський 5тисяч хворих на пневмонію!!!Саганюк,Чубок,Баюн кажіть правду!!!

  3. Галімий цирк. Спалах корони в Володимирі, можна умовно вважати всіх зараженими і не допускати розширеня зарази, але контроль тільки тих хто заїжджає в місто. Де логіка? Ідучи з Новіка спокійно заїжджаєш в місто через обїздну. Для кого то блокпост? Що міряють? Клоунада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер