<

[ОНОВЛЕНО] На стаціонарі у лікарні Володимира з ковідом знаходяться 44 пацієнти: усі – невакциновані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 22.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1310
/ 1 коментар

Станом на 22-ге вересня у терапевтичному та інфекційному відділеннях ТМО Володимира перебувають 44 пацієнти з важким перебігом захворювання на коронавірус.

100% усіх хворих пацієнтів “ковідного” відділення ТМО – не вакциновані від COVID-19, – повідомляють на сторінці лікарні Володимира у фейсбуці.

Всього станом на  22-ге вересня хворих на СOVID-19 у Володимирі – 123 особи (83 – жителі міста, 40 – прилеглих громад). З них на амбулаторному лікуванні перебувають 86 осіб, – повідомляють на сайті міської ради.

Так, у відділеннях лікарні перебувають 40 “важких” пацієнтів. Ще 4 пацієнти перебувають у відділенні реанімації та інтенсивної терапії на апаратах штучної вентиляції легень. У 37 з них підтвердили позитивний результат ПЛР, 7 осіб очікують на результат.

Всього по місту та Володимир-Волинському районі зареєстровано 4 505 випадків захворюваності  на СOVID-19.

Мешканців громади закликають розглянути можливість отримати щеплення від коронавірусу. І хоч, вакцинація не дає гарантії, що Ви не захворієте, але забезпечить від важкого перебігу хвороби.

До слова у центрі масової вакцинації Володимира щеплення проводять усіма видами вакцин, зареєстрованими в Україні. Розташований центр вакцинації за адресою: місто Володимир, вул. Павлова,20. Деталі за номером телефону: 063 7549207.




один коментар
  1. Хто дає гарантію що та чи інша вакцина точно забезпечить від важкого перебігу хвороби?? Все залежить від організму , того як людина перенесе ту рідину що їй вколять , від імунітету . Все досить індивідуально, можна як взагалі не захворіти, так і відправитися на корм хробакам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа