<

[ОНОВЛЕНО] На пішохідному переході у Володимирі легковик збив людину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:21 | 18.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
24
/ коментарів 18

18-го жовтня о 22:52 на пішохідному переході у Володимирі-Волинському на Ковельській біля «АТБ» водій збив пішохода з велосипедом в руках.

Відео з камер спостереження опублікував на своїй сторінці у фейсбук Андрій Кандиба.

На відео видно момент ДТП. Перед тим, як перейти дорогу, учасник дорожнього руху з велосипедом зупинився і зліз із нього.

Як стало відомо БУГу, постраждалий в ДТП – молодий хлопець. Значних травм він не отримав, однак наразі знаходиться в лікарні.




коментарів: 18
  1. Тут велосипедисту треба було не ризикувати так а у певнитися що водій його бачить і хотяби скидає швидкість. І шо врезультаті постраждав… так водій авто винуватий але він здоровий а велосипедист постраждав. А треба було просто почекати 5 секунд.

  2. Дивує безпечність людей. Вони думають, що на пішоходному переході Бог дарує їм безсмертя, а тому по сторонах дивитися не потрібно. Самі собі створюєм проблеми від власної легковажності не розуміючи, що можуть виникнути обставини, коли з різних причин водій не завжди жме на гальма перед пішохідним переходом.

  3. 100% винний шфер зеленого автомобіля ,йому возом керувати ,а не машиною .Шкода мужика ,через дебіла стане інвілідом .

  4. Потрібно вибирати швидкість відповідно умовам. Швидкість при якій, в таку погоду і таку видимість можна зреагувати на пішоходів. До 40км\год в цих умовах.
    А пішоходу бажано мати щось світловідбиваюче на одязі і чекати коли автомобіль зупинеться.

  5. Водій однозначно винуватий, бо водій здавав на права екзамен! І водій вчив, що водій ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ вибрати безпечну швидкість, і в разі небезпеки зупинитися. Особливо наближуючись до пішохідного переходу!!!
    А от пішохід взагалі не вчився, тому і не винуватий! Всі хто говорить про вину пішохода, неправі, бо він, пішоход, екзамен не здавав.
    Тут тепер все залежить від того, хто має блат і гроші, і в залежності від цього у володимирі приймуть рішення ;-), (там вміють рахувати “правильно”)

  6. ПДР України 4,14 лішоходам забороняється:а) ВИХОДИТИ НА ПРОЇЗНУ ЧАСТИНУ,НЕ ВПЕВНИВШИСЬ У ВІДСУТНОСТІ НЕБЕЗПЕКИ ДЛЯ СЕБЕ ТА ІНШИХ УЧАСНИКІВ РУХУ !!!!!

  7. Вині обидва. Водій який не дотримався допустимо швидкості, та пішохід який не переконавшись в безпечному переході(не зупинився щоб глянути в одну та іншу сторону, а відразу поспішив перейти дорогу). Та нажаль багато таких безпечних людей (як водіїв так і пішоходів)

  8. 100% всі коментарі мають рацію
    Але світлофор збереже життя на тому перехресті багатьом людям і впевненість водіям. Де ви ? Горе балатувальники?
    Хто за свої кошти, на благо мешканців міста
    поставить світлофор ? Я б за нього проголосувала!!!

  9. Цікавим є інше питання, чому Андрій Кандиба(не маю нічого особистого проти його) викладає( не вперше) такі відео.
    Камери, на скільки я розумію встановлені за бюджетні кошти, а отже доступ до записів повинні мати не той хто їх встановив, а відповідні державні структури. Ок, навіть якщо в нього є договір на обслуговування чи супровід камер, не йому приймати рішення що оприлюднювати а що ні.
    Просто виходить, що приватна структура стежить за мешканцями міста та на власний розсуд розпоряджається що викладати в мережу. Є поліція, муніципальна варта, яким можна надати доступ до цих даних, от вони на запит скажімо журналістів можуть надавати ці відео.
    Нічого особистого, просто це не вперше.

  10. Ви краще подивіться яке запотіле лобове скло в жигуля.
    що він там міг бачити…

  11. Безпечність хлопця! в першу чергу це спровокувало збиття,. по правилах він не винен,але по складеним обставинам,-так.цего можна було уникнути не будучи самовпевненим!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер