<

[ОНОВЛЕНО] Масштабне ДТП поблизу Володимира-Волинського: зіткнулося чотири авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:40 | 21.09.2017 / Володимир / /
Перегляди
12
/ коментарі 4

Автопригода трапилася в селі Заріччя близько 21-ї години. Водій автомобіля “Ford Mondeo”, 24-річний мешканець Володимир-Волинського району, не дотримався безпечної швидкості та не врахувавши погодних умов, скоїв зіткнення із вантажівкою “Урал”, під керуванням 41-річного ковельчанина. Після чого, “Урал» зіткнувся із «Mercedes-Benz», під керуванням 50-річного мешканця Ковеля.

Внаслідок автопригоди двоє осіб травмовано, інформує сектор комунікації волинської поліції.

Внаслідок удару “Mercedes” виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у “Volkswagen”, за кермом якого перебував 33-річний житель міста Володимир-Волинський.

У результаті ДТП водій “Ford Mondeo” та його 43-річний пасажир, мешканець Іваничівського району, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до хірургічного та реанімаційного відділень Володимир-Волинської центральної районної лікарні.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспорт, ним засобом). Триває слідство.




коментарів: 4
  1. В Украіні дуже малі штрафи за швидкість і порушення правил ,як приізджають в Польшу то іздять по правилах ,бо бояться 200 злотих виложити ,а дома хоч трава не рости .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер