<

[ОНОВЛЕНО] Двічі займався будинок та двічі викликали пожежників в селі П’ятидні Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 8.11.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 8

В обідню пору, 7-го листопада, в селі П’ятидні Володимир-Волинського району горів будинок колишньої голови сільської ради. 

Із власних джерел журналісту інтернет-видання “БУГ” стало відомо, що причиною пожежі стало замикання електоропровод. На момент займання, власниця будинку знаходилась вдома.

Також, власні джерела повідомили, що після того як вперше надзвичайники загасили пожежу, через кілька годин, близько 16-ї години, сусіди повторно викликали пожежний автомобіль. Причини повторного займання наразі не відомі. Під час другого займання в будинку вигоріло все майно власників.

Інсайдер додав, що за виклик рятувальників для гасіння пожежі довелось заплатити. Як повідомив інсайдер, власнику будинку був виставлений рахунок. В цей же час пожежники запевняють, що такого факту не було та слова інсайдера наклеп.

“Такого факту не може бути. Ми говорили із постраждалими, то вони заперечують і інформація інсайдера це наклеп,” – зазначили в прес-службі.

1




коментарів: 8
  1. Якщо є інформація про те, що рятувальники після гасіння пожежі взяли гроші в погорільців, то чому не пишите прізвище скотини, яка це “по Вашій версії” зробила (я особисто в це не вірю!!!)? Хто взяв і яка сума коштів!?!?!? І як наслідок: або Ви видаліть брехню, або цю скотину треба вигнати з роботи!!!

  2. Вообще-то так всегда было, если по вине собственника, Штраф за нарушение правил пожарной безопасности и компенсация стоимости работы

  3. обшарпанці, замість того, щоб виконувати за держкошти свою роботу, то ще і гроші в карман беруть – ну то діло ясне, на бухло гроші не дають

  4. ти козел кончений як ти можеш так писати ти спочатку приідь і розберися решальщик хренов хто тебе дурня в інтернет пустив герой

  5. ЗНАЕТЕ ЧЕРЕЗ ТАКИХ лУЦЕНКІВ МИ ДОСЯГЛИ ТОГО ЩО МАЕМО вИ ПОДИВІТЬСЯ НА ЧОМУ НАШІ РЯТІВНИКИ ІЗДЯТЬ і ЯК ІХНІ ВЕРХОВНІ БОСИ ЖИВУТЬ ЧОГО ВІД НИХ ВИМАГАТИ І ТАК ДОБРЕ ЩО САМІ СОЛЯРКИ КУПЛЯТЬ І ВИІДУТЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер